ΚΟΣΜΟΣ

Καταθέτει εκ νέου ο Τζέιμς Μέρντοκ

Καταθέτει εκ νέου ο Τζέιμς Μέρντοκ
Για δεύτερη φορά αναμένεται να κληθεί για να καταθέσει ενώπιον των βρετανών βουλευτών ο Τζέιμς Μέρντοκ , καθώς σε κατάθεσή τους δύο πρώην...

Για δεύτερη φορά αναμένεται να κληθεί για να καταθέσει ενώπιον των βρετανών βουλευτών ο Τζέιμς Μέρντοκ , καθώς σε κατάθεσή τους δύο πρώην στελέχη της «News of the World» ανέφεραν ότι ο Τζέιμς γνώριζε για τις τηλεφωνικές υποκλοπές στην ταμπλόιντ εφημερίδα.

Ο γιος του μεγιστάνα Ρούμπερτ Μέρντοκ αναμένεται να κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν είχε γνώση του θέματος και εάν ήξερε για e-mail που αναφερόταν στις υποκλοπές.

Ο πρώην επικεφαλής των νομικών συμβούλων της εταιρείας, Τομ Κρόουν, δήλωσε χθες ότι είχε ενημερώσει τον Τζέιμς Μέρντοκ για e-mail που άφηνε να εννοηθεί ότι οι υποκλοπές δεν ήταν «μεμονωμένο λάθος» ενός δημοσιογράφου, αλλά συνηθισμένη τακτική.

Από την πλευρά του, ο Κόλιν Μάιλερ, εκδότης της «News of the World» μετά τον Αντι Κούλσον, δήλωσε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή ότι είναι «αδιανόητο» να μην ήξερε ο Τζέιμς Μέρντοκ σχετικά με το e-mail για τις υποκλοπές.

Ο γιος του γνωστού μεγιστάνα απάντησε στους ισχυρισμούς του Τομ Κρόουν, με ανακοίνωσή του, λέγοντας ότι επιμένει στην κατάθεσή του. Τόνισε ότι είχε γνώση ενός μεμονωμένου περιστατικού υποκλοπών και ότι δεν γνώριζε για το επίμαχο e-mail.