ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη του μακελάρη του Γουέστμινστερ που αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ (Pic)

Αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη του μακελάρη του Γουέστμινστερ που αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ (Pic)

Τρομοκρατική επίθεση - Λονδίνο:«Το μήλο δεν πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά» όπως αποδεικνύεται και από την περίπτωση της κόρης του τζιχαντιστή Χαλίντ Μασούντ, που την Τετάρτη 22 Μαρτίου «έσπειρε» το θάνατο στη γέφυρα του Γουέστμινστερ και στην είσοδο του βρετανικού κοινοβουλίου στο Λονδίνο.

Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες της έφηβης κόρης του ισλαμιστή τρομοκράτη που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αντίθετα με την 18χρονη αδερφή της, η ίδια αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις του φανατικού πατέρα της να εξισλαμιστεί και να φορέσει μπούρκα και σε αντίδραση πήγε σε χορό του σχολείου της φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα τον περασμένο Μάιο.

teegan massod

Οικογενειακοί φίλοι του εξτρεμιστή μουσουλμάνου Μασούντ, ο οποίος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από 50 κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης που διήρκεσε 82 δευτερόλεπτα την περασμένη εβδομάδα, απαιτούσε και οι δύο κόρες του να ασπαστούν το Ισλάμ και να φορέσουν μπούρκα.

nintchdbpict0003107912691

Η μεγαλύτερη αδελφή της εικονιζόμενης, (σήμερα 24 ετών), προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ πριν από έξι χρόνια και άφησε τη μητέρα της Τζέιν Χάρβει και την αδελφή της Τίγκαν στο Τέρνμπριτζ Γουέλς του Κεντ, προκειμένου να μετακομίσει με τον πατέρα της και τη νέα σύντροφο του στο Λούτον, όπου και άλλαξε το βρετανικό της όνομα με αραβικό.

(Η Τίγκαν μαζί με τη μητέρα της και πρώην σύζυγο του τρομοκράτη)

nintchdbpict0003113104191

Αντίθετα η νεότερη κόρη Τίγκαν αντιστάθηκε στις απαιτήσεις του πατέρα της να εγκαταλείψει το δυτικό τρόπο ζωής και συνέχισε να ζει με τη μητέρα της, επιτυχημένη επιχειρηματία και διευθύντρια σε εταιρεία χημικών.

Δείτε τη φωτογραφία στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις