Πολυτεχνείο 2018: Ποιοι σταθμοί του Μετρό είναι κλειστοί

Πολυτεχνείο 2018 - Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται…

Τσίπρας για Πολυτεχνείο: «Ο Νοέμβρης μάς υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν χαρίζεται»

«Δίνουμε το παρών στους νέους αγώνες κατά…

Τρέμουν οι Τούρκοι: Οι «Ινδιάνοι μαχητές» του αιθέρα θωρακίζουν το Αιγαίο

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 αναμένεται…

Οι θολές διαδρομές Ρέστη με υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας

Υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας κατηγορούνται ότι εξέδωσαν…

Καιρός: Δείτε πόσο χιόνι θα πέσει στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη. «Πρωταθλήτρια» πανευρωπαϊκά (video)

Μέχρι και την Τετάρτη θα συνεχιστούν οι…

Οι Lloyd's «μετακομίζουν» στις Βρυξέλλες λόγω Brexit

Οι Lloyd's «μετακομίζουν» στις Βρυξέλλες λόγω  Brexit

Οι Lloyd's του Λονδίνου, η μεγαλύτερη εξειδικευμένη ασφαλιστική αγορά του κόσμου, ανακοίνωσε ότι ανοίγει θυγατρική με έδρα τις Βρυξέλλες ώστε να διατηρήσει την πρόσβαση στην ηπειρωτική Ευρώπη και να αντιμετωπίσει την αβεβαιότητα που δημιουργεί η έναρξη της διαδικασίας του Brexit.

«Υπό το φως της απόφασης του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μία θυγατρική να ανοίξει στις Βρυξέλλες με στόχο να καταστεί λειτουργική την 1η Ιανουαρίου 2019», εξηγεί ο όμιλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε μία ημέρα μετά την εκκίνηση της διαδικασίας αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ.

«Οι Βρυξέλλες πληρούν τα σημαντικά κριτήρια της παροχής ισχυρού ρυθμιστικού πλαισίου σε μία κεντρική περιοχή της Ευρώπης και θα δώσουν την δυνατότητα στους Lloyd's να συνεχίσουν να προσφέρουν εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες στους πελάτες μας», αναφέρει η επικεφαλής Ινγκα Μπιλ στην ανακοίνωση.

Οι Lloyd's ήταν ο πρώτος όμιλος προσφοράς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που ανέδειξε την ανάγκη λειτουργίας θυγατρικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη περίπτωση που η Βρετανία δεν θα έχει πρόσβαση στην ενιαία αγορά μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την έξοδό της από το ευρωπαϊκό μπλοκ.