ΚΟΣΜΟΣ

Έβγαλε την κόρη της μια συνηθισμένη φωτογραφία. Αυτό που είδε μετά την έκανε να χάσει τον ύπνο της!

Έβγαλε την κόρη της μια συνηθισμένη φωτογραφία. Αυτό που είδε μετά την έκανε να χάσει τον ύπνο της!

Το σοκ της ζωής της υπέστη μία μητέρα στην Αυστραλία βλέποντας τις φωτογραφίες που τράβηξε με την κόρη της.Και πώς όχι αφού συνειδητοποίησε καθυστερημένα (ευτυχώς δεν αποδείχθηκε και… μοιραία) πως σε απόσταση αναπνοής από αυτήν βρισκόταν κάτι δολοφονικό!

Η Bianca Dickinson από τη Victoria της Αυστραλίας τραβούσε τη μόλις δύο ετών κόρη της Molly φωτογραφίες για τον κατάλογο μιας εταιρείας ρούχων όταν αντιλήφθηκε μια κίνηση δίπλα της. Θεώρησε πως ήταν κάποιο κλαδί από τον αέρα, ωστόσο αργότερα ήρθε αντιμέτωπη με τη σοκαριστική αλήθεια.

Και πώς όχι αφού διαπίστωσε πως η «κίνηση» ήταν ένα από τα πιο δηλητηριώδη (συγκεκριμένα το δεύτερο) και φονικά φίδια του πλανήτη: το μεγάλο καφέ φίδι της Αυστραλίας!

Eastern brown snake

Το ερπετό, όπως μπορείτε να δείτε από τη σοκαριστική φωτογραφία στην γκάλερι, είχε πλησιάσει μάλιστα σε απόσταση αναπνοής το κοριτσάκι που ευτυχώς πάντως θα έχει να διηγείται μια απίστευτη ιστορία… επιβίωσης για όλη της τη ζωή.

«Παραλίγο να πάθω καρδιακό όταν είδα τη φωτογραφία. Εκείνη τη στιγμή έμεινα ακίνητη και γι΄ αυτό μάλλον έμεινε και αυτή γλιτώνοντας», εκμυστηρεύτηκε η Bianca στην Daily Mail, αποκαλύπτοντας πως εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκε, ενώ δεν μπορούσε να φάει για μία ολόκληρη ημέρα.

bianca

Και μπορεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα δηλητηριώδη φίδια να επιτίθονται μόνο όταν αισθάνονται απειλή ή για να αμυνθούν, ωστόσο τα καφέ φίδια της Ανατολής αποτελούν εξαίρεση…

Σχετικές ειδήσεις