ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει Ιταλίδα καλλονή: Μου επιτέθηκε με οξύ ο πρώην σύντροφός μου, προσευχόμουν να μην μείνω τυφλή

Σοκάρει Ιταλίδα καλλονή: Μου επιτέθηκε με οξύ ο πρώην σύντροφός μου, προσευχόμουν να μην μείνω τυφλή

Τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της περιέγραψε σε εκπομπή η πρώην μις Ιταλία, Τζέσικα Νοτάρο.

Η 28χρονη εμφανίστηκε σε εκομπή, έχοντας αρχικά καλυμμένο το πρόσωπο της με ένα κασκόλ, το οποίο στη συνέχεια έβγαλε για να δείξει το πρόσωπό της μετά την επίθεση με οξύ που δέχτηκε από τον Χόρχε Έντσον Ταβάρες από το Πράσινο Ακρωτήρι, με τον οποίο χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι. Ο ίδιος φυσικά αρνείται τα πάντα.

«Θέλω να σας δείξω τι μου έκανε. Αυτό δεν είναι αγάπη», είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της εκπομπής.

«Με το που χωρίσαμε τρελάθηκε. Ξαφνικά έγινε αφόρητα ζηλιάρης. Γνώριζε το πρόγραμμα της δουλειάς μου και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Αν αργούσα δύο λεπτά γυρνώντας από τη δουλειά, μου έστελνε μήνυμα: Τι κάνεις; Γιατί είσαι ακόμα εκεί; Με ποιόν είσαι;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πήγε στην αστυνομία μετά τις απειλές του ότι θα της καταστρέψει τη ζωή και διατάχθηκαν περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Τότε αποφάσισε να της επιτεθεί και να της ρίξει οξύ στο πρόσωπο.

«Όσο το οξύ έτρωγε το πρόσωπό μου προσευχόμουν στα γόνατα. Προσευχόμουν στο Θεό: πάρε μου την ομορφιά αλλά μην με αφήσεις τυφλή», δήλωσε η άτυχη κοπέλα.

Μετά την επίθεση αναγκάστηκε να μείνει για αρκετούς μήνες στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου προκειμένου να επουλωθούν τα εγκαύματά της.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις