Βρετανία: Σούπερ νταντάδες εκπαιδεύονται από πρώην μυστικούς πράκτορες! (pics)

Βρετανία: Σούπερ νταντάδες εκπαιδεύονται από πρώην μυστικούς πράκτορες! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι επαγγελματίες μπέιμπι σίτερ, που αποφοιτούν από το κολέγιο Νόρλαντ, είναι περιζήτητες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το υψηλού κύρους Κολέγιο Νόρλαντ, όπου σπουδάζει η ελίτ των νταντάδων στη Βρετανία, απευθύνει κάλεσμα σε ειδικούς των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού προκειμένου να προετοιμάσουν τις σούπερ γκουβερνάντες ώστε να αντιμετωπίζουν κάθε πιθανή απειλή, όπως τον κίνδυνο μιας απαγωγής.

Μία εξ αυτών προσελήφθη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον για να ασχοληθεί, σε μια θέση πλήρους απασχόλησης, με την ανατροφή του μικρού Τζορτζ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επιπλέον μαθημάτων όπως η ψυχολογία, η διατροφή ή οι πρώτες βοήθειες, στο διάρκειας τριών ετών εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κολεγίου περιλαμβάνεται επίσης η εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας, την οποία αναλαμβάνουν πρώην στελέχη των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας.

Η ιδέα, εξηγεί η σχολή σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, είναι οι μπέιμπι σίτερ να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για καταστάσεις ενδεχομένως επικίνδυνες που πιθανόν να αντιμετωπίσουν, ιδίως στους κύκλους των πιο εύπορων πελατών τους, όπου ο κίνδυνος της απαγωγής είναι μεγαλύτερος.

Κατά συνέπεια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, μαθήματα οδήγησης για να αποφεύγει κανείς μια επικίνδυνη κατάσταση, όμως επίσης μαθήματα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την αποφυγή της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θα μπορούσε να προδώσει συμπεριφορές της καθημερινότητας, ένας κίνδυνος για τον οποίο προειδοποιούν όλοι οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας.

Αυτή η εκπαίδευση στοχεύει να δώσουμε στις γκουβερνάντες «μια βάση για να προβλέπουν και να προετοιμάζονται για τις ενδεχομένως απειλητικές αλλαγές στο περιβάλλον τους» εξηγεί ο Πολ Γκίμπσον, πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: Mirror

PHOTO GALLERY