Φρίκη: Γνωστός μουσικός αυτοπυρπολήθηκε live στο διαδίκτυο

Φρίκη: Γνωστός μουσικός αυτοπυρπολήθηκε live στο διαδίκτυο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας γνωστός μουσικός στο Μέμφις των ΗΠΑ άφησε την τελευταία του πνοή σε τοπικό νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που μετέδωσε ζωντανά στο Facebook, στην οποία περιέλουσε τον εαυτό του με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, όπως μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το Σάββατο 13 Μαΐου.

Σύμφωνα με μάρτυρες του φριχτού συμβάντος, ο Jared McLemore, 33 ετών, γνωστός μουσικός στο Μέμφις, αφού αυτοπυρπολήθηκε με κηροζίνη σε πάρκινγκ νυχτερινού καταστήματος, άρχισε να τρέχει τυλιγμένος στις φλόγες μέσα σε παρακείμενο μπαρ τρομοκρατώντας τους θαμώνες που δεν είχαν ιδέα τι συμβαίνει, όπως συνάγεται και από τις κραυγές των θαμώνων που ακούγονται στο βίντεο.

«Η έντονη μυρωδιά της κηροζίνης απλώθηκε στο χώρο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

jared mclemore facebook suicide 650x400 51494744289

«Έμοιαζε σαν ταινία τρόμου, άλλοι πάλι νόμιζαν ότι ήταν κάποια φάρσα και ο άνθρωπος δεν καιγόταν πραγματικά», δήλωσε άλλος μάρτυρας. Σύμφωνα με τον ίδιο η πρώην φίλη του McLemore, εργαζόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά.

«Ήταν σχεδόν σαν να ήθελε να είμαστε μάρτυρες του θανάτου του, ενώ ταυτόχρονα έμοιαζε να θέλει να είναι στο κέντρο της προσοχής. Ήθελε με κάποιον άρρωστο τρόπο να τον δούμε όλοι να πεθαίνει».

Δικαστικά αρχεία δείχνουν ότι ο McLemore είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2016, καθώς κατηγορείται ότι είχε αποπειραθεί να στραγγαλίσει την πρώην φίλη του, ενώ την είχε απειλήσει να τον σκοτώσει ήδη σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις την ίδια μέρα.

Ένας ακόμη άνδρας τραυματίσθηκε από τις φλόγες κατά τη διάρκεια του συμβάντος καθώς προσπάθησε να κλωτσήσει τον αναπτήρα από το χέρι του McLemore, όμως αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ανέφερε η αστυνομία.

Πηγή: ndtv.com