ΚΟΣΜΟΣ

Άσχημα νέα: Αντιμέτωπη με τον καρκίνο η Ολίβια Νιούτον Τζον

Άσχημα νέα: Αντιμέτωπη με τον καρκίνο η Ολίβια Νιούτον Τζον

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον Τζον δήλωσε ότι ο καρκίνος του μαστού από τον οποίο έπασχε επέστρεψε και έχει εξαπλωθεί στο κάτω μέρος του σώματός της.

Η 68χρονη ηθοποιός, που έγινε υπέρμαχος του υγιεινού τρόπου ζωής και της ιατρικής έρευνας μετά την πρώτη εμφάνιση του καρκίνου του μαστού το 1992, θα υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία και δηλώνει πως είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει στην εργασία της εντός του έτους.

«Αποφάσισα να ακολουθήσω θεραπεία μετά από συζητήσεις που είχα με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές μου και την ιατρική ομάδα στο κέντρο ευεξίας και έρευνας για τον καρκίνο Ολίβια Νιούτον Τζον στην Μελβούρνη της Αυστραλίας», δήλωσε η ηθοποιός.

Για το λόγο αυτό ανέβαλε τις περιοδείες της στις ΗΠΑ και τον Καναδά που είχε προγραμματίσει για τον Ιούνιο.

«Ο πόνος στην πλάτη με οδήγησε αρχικά στο να αναβάλω το πρώτο μισό της περιοδείας μου, έχει αποδειχθεί ότι ο καρκίνος του μαστού έχει κάνει μετάσταση στο ιερό οστό», δήλωσε.

Η γεννημένη στην Αυστραλία, Βρετανή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια με ποπ τραγούδια όπως το «If Not for You» και «I Honestly Love You».

Η καριέρα της όμως εκτοξεύτηκε όταν συμμετείχε στην κινηματογραφική επιτυχία του μιούζικαλ Grease, το 1978, παίζοντας την έφηβη Σάντι, απέναντι στο σκληρό αγόρι Ντάνι Ζούκο που έπαιζε ο Τζον Τραβόλτα.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο για πρώτη φορά το 1992 και έχει συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα και τη θεραπεία της ασθένειας καθώς και για την καταπολέμηση της σκληρότητας κατά των ζώων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ