ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Τραγικός θάνατος για δύο κοριτσάκια - Τα άφησε η μητέρα τους στο αυτοκίνητο για 15 ώρες

Σοκ: Τραγικός θάνατος για δύο κοριτσάκια - Τα άφησε η μητέρα τους στο αυτοκίνητο για 15 ώρες

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑη υπόθεση μιας 19χρονης μητέρας που άφησε σκόπιμα τις δύο μικρές της κόρες της μέσα στο αυτοκίνητο για 15 ώρες, ενώ η ίδια ήταν σε φιλικό σπίτι, με αποτέλεσμα τα δύο κοριτσάκια να βρούν τραγικό θάνατο στο νοσοκομείο στο Σαν Αντόνιο του Τέξας

Η 19χρονη Amanda Hawkins έφτασε στο νοσκομείο και οι δύο κόρες της ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Όπως είπε η Hawkins, η ίδια και τα κοριτσάκια της βρίσκονταν στο πάρκο Flat Rock Lake όταν οι μικρές κατέρρευσαν, πρώτα η μία και μετά η άλλη. Είχαν μυρίσει λουλούδια, είπε, και φοβόταν μήπως είχαν έρθει σε επαφή με κάποιο δηλητήριο.

Ωστόσο, την Παρασκευή, οι Αρχές του Kerrville διαπίστωσαν πως υπήρχε μια άλλη εκδοχή των γεγονότων, διαφορετική από την περιγραφή της μητέρας τους. Σύμφωνα με τους New York Times, η 19χρονη είχε αφήσει τα κορίτσια, την ενός έτους Brynn Hawkins και τη 2χρονη Addyson Overgard-Eddy, μέσα στο αυτοκίνητό της για περισσότερες από 15 ώρες, ενώ η ίδια διασκέδαζε σε φιλικό σπίτι.

Η 19χρονη συνελήφθη με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, ενώ ο σερίφης είπε πως πρόκειται να «αναβαθμιστούν» όταν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τον σερίφη, η 19χρονη άφησε τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητό της το βράδυ της Τρίτης, έξω από ένα φιλικό σπίτι, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα. Δεν επέστρεψε παρά το μεσημέρι της Τετάρτης. Η θερμοκρασία είχε ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, κάποιος μέσα στο σπίτι άκουσε τα κορίτσια να φωνάζουν και να κλαίνε και είπε στη μητέρα τους να τα βάλει μέσα στο σπίτι, αλλά εκείνη δεν το έκανε.

Σύμφωνα με τους New York Times, 11 παιδιά έχουν φέτος χάσει τη ζωή τους από τη ζέστη κλεισμένα μέσα σε αυτοκίνητα, στις ΗΠΑ. Πέρσι καταγράφηκαν 39 τέτοιοι θάνατοι. «Αυτά τα παιδιά αφέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο από πρόθεση» δήλωσε ο σερίφης. «Αβοήθητα μικρά παιδιά. Θα μπορούσαν όλα να είχαν αποφευχθεί».

Σχετικές ειδήσεις