Νέα σειρά γραμματοσήμων προς τιμήν της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στη Βρετανία

Newsroom Newsroom

Νέα σειρά γραμματοσήμων προς τιμήν της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στη Βρετανία

Τα 10 γραμματόσημα παρουσιάζουν εμβληματικά κτίρια που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν σε πόλεις σε όλη τη χώρα.

Μια σειρά γραμματοσήμων προς τιμήν της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στη Βρετανία εκδόθηκε από τα Βασιλικά Ταχυδρομεία. Ανάμεσά τους το κτίριο της Tate Modern στο Λονδίνο, το Κοινοβούλιο της Σκωτίας στο Εδιμβούργο, το London Aquatics Center, το κέντρο υγρού στίβου που κατασκευάστηκε το 2012 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο διευθυντής στρατηγικής των Βασιλικών Ταχυδρομείων Φίλιπ Πάρκερ δήλωσε: «Τα νέα γραμματόσημα τιμούν εμβληματικά κτίρια που συνδυάζουν εκπληκτική αρχιτεκτονική και σπουδαία μηχανική». Η έκδοση των γραμματοσήμων έχει καθιερωθεί ως μια ένδειξη της αναγέννησης τα τελευταία χρόνια της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στη Βρετανία. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες παρατηρήθηκε ραγδαία αύξηση της κατασκευής νέων δημόσιων κτιρίων.

«Υπάρχει ανανέωση της εμπιστοσύνης για τη βρετανική αρχιτεκτονική της οποίας ηγούνται αρχιτέκτονες παγκόσμιας φήμης, όπως η αείμνηστη Ζάχα Χαντίν, ο Λόρδος Ρίτσαρντ Ρότζερς, ο Λόρδος Νόρμαν Φόστερ μαζί με πολλά ταλέντα», δήλωσε εκπρόσωπος των Βασιλικών Ταχυδρομείων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved