Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Απομένουν 11 εβδομάδες για να τη βρουν

Newsbomb

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Απομένουν 11 εβδομάδες για να τη βρουν

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε σε ηλικία 3 ετών, στις 3 Μαΐου του 2007 από το διαμέρισμα που έμενε με την οικογένειά της στην Praia da Luz της Πορτογαλίας - Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει τι της έχει συμβεί και μόνο υποθέσεις ή εικασίες γίνονται

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους 11 μόλις εβδομάδες για να βρουν τη μικρή Μαντλίν, πριν η χρηματοδότηση για την έρευνα λήξει. Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει 85.000 λίρες και προθεσμία μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, για να βρει το κοριτσάκι.

Οι αξιωματικοί επισημαίνουν ότι εξακολουθούν να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, αποκαλύπτοντας πως έκαναν δύο ταξίδια στην Πορτογαλία τον περασμένο χρόνο.

Μιλώντας στη Sun, εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε ότι: «δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε πόσες φορές πήγαμε στην Πορτογαλία, ούτε να δικαιολογηθούμε. Αν χρειαστεί να πάμε στην Πορτογαλία, και, συγκεκριμένα, στην Praia da Luz, για οποιονδήποτε λόγο, θα πάμε αμέσως». Πρόσθεσε, ακόμα, ότι «η έρευνα συνεχίζεται, με συγκέντρωση και αφοσίωση», σύμφωνα με τη Mirror.

maddie1

Με τη συμπλήρωση 10 ετών από την εξαφάνισή της, αξιωματούχος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε ότι υπάρχουν «σημαντικές οδοί για διερεύνηση», που είναι «εξαιρετικά ενδιαφέρουσες» τόσο για τους Βρετανούς όσο και για τους Πορτογάλους αστυνομικούς.

«Κι εμείς και οι Πορτογάλοι κάνουμε πολύ σημαντική δουλειά και δεν θέλουμε να τη διαταράξουμε με το να δίνουμε πληροφορίες από ‘δω κι από ‘κει» είπε μεταξύ άλλων. «Έχουμε κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να έχει συμβεί και τις ερευνούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved