ΚΟΣΜΟΣ

Τις επόμενες ημέρες το νέο ντοκιμαντέρ πρώην αντιπροέδρου! (pic)

Τις επόμενες ημέρες το νέο ντοκιμαντέρ πρώην αντιπροέδρου! (pic)

Το νέο ντοκιμαντέρ που είναι συνέχεια του πρώτου, έχει τίτλο «An Inconvenient Sequel: Truth to Power».

Πρεμιέρα κάνει στις 28 Ιουλίου το δεύτερο ντοκιμαντέρ του πρώην Αμερικανού αντιπροέδρου, Αλ Γκορ σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Και τα δύο έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την κλιματική αλλαγή. Το δεύτερο επιχειρεί να δώσει μία περισσότερο αισιόδοξη νότα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για τον άνθρωπο να δράσει ενάντια σε όλες αυτές τις αλλαγές με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο πλανήτης.

αντι 2

«Πριν από δέκα χρόνια γυρίσαμε το «An Inconvenient Truth» και οι προβλέψεις του γίνονται πραγματικότητα. Οι θάλασσες υπερχειλίζουν, οι καταιγίδες αλλάζουν, η θερμοκρασία ανεβαίνει και υπάρχουν φαινόμενα όπως τυφώνας Σάντι. Υπάρχει όμως ακόμα χρόνος για να αποφευχθεί η καταστροφή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε πιο γρήγορα.

Αγοράστε το βιβλίο. Δείτε την ταινία. Κερδίστε συζητήσεις για το θέμα. Επιταχύνετε τις αλλαγές για να αλλάξουν οι μέθοδοι», δήλωσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, παρακινώντας παράλληλα τους πολίτες να αγοράζουν πιο φιλικά στο περιβάλλον προϊόντα και να εξοικονομούν ενέργεια στο σπίτι τους.

Σχετικές ειδήσεις