Έτσι περνούσε το χρόνο του ο αστροναύτης Σκοτ Κέλι στο διάστημα

Newsroom Newsroom

Έτσι περνούσε το χρόνο του ο αστροναύτης Σκοτ Κέλι στο διάστημα

Παρακολουθώντας Game of Thrones πέρασε πολλές από τις μοναχικές ώρες ο αστροναύτης της ΝΑΣΑ στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο συνταξιούχος πλέον αστροναύτης δήλωσε ότι δεν είχε παρακολουθήσει τη δημοφιλή σειρά επίτηδες πριν από το διαστημικό του ταξίδι και όσο έμεινε εκεί την παρακολούθησε δύο φορές μάλιστα, γιατί του άρεσε τόσο πολύ. Ο Σκοτ Κέλι είπε ότι του ήταν αδύνατον να παρακολουθήσει ένα επεισόδιο τη φορά.

διαστημα 2

Ο αστροναύτης μίλησε σε πάνελ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής καθιερωμένης εκδήλωσης της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης. Βρισκόταν εκεί για να προωθήσει το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του PBS με τίτλο «Beyond a Year in Space».

διαστημα 3

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ξεκινάει από το σημείο από όπου σταμάτησε το προηγούμενο για τον Κέλι, με τίτλο «A Year in Space». Στο νέο ντοκιμαντέρ ξεκινάει από την τελευταία του ημέρα στο διάστημα και συνεχίζει με την επιστροφή του στη γη. Συστήνει μάλιστα στους θεατές, την επόμενη γενιά των αστροναυτών που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τα διαστημικά τους ταξίδια. Θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved