ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να... υπολογίζει στη Μελάνια!

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να... υπολογίζει στη Μελάνια!

Για χατήρι του πρίγκιπα Χάρι, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει το πρώτο της σόλο ταξίδι στο εξωτερικό τον Σεπτέμβριο όπου θα συναντήσει τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στους Invictus Games του Τορόντο.

Οι σχέσεις μεταξύ του Χάρι και της προκατόχου της, της Μισέλ Ομπάμα, ήταν άψογες. Η σύζυγός του 44ου προέδρου των ΗΠΑ είχε συνοδεύσει τον 32χρονο βρετανό γαλαζοαίματο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης-αστραπή του Χάρι στις ΗΠΑ στα τέλη Οκτωβρίου 2015 για να προωθήσει τη δεύτερη διοργάνωση των Invictus Games.

ΤΟΡΟΝΤΟ

Οι αγώνες που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2014, με πρωτοβουλία του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Κάρολου και της αείμνηστης Λαίδης Νταϊάνας, είναι ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι.

ΧΑΡΙ 1

Ο Χάρι είχε εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συναδέλφους του στις ένοπλες δυνάμεις, όταν υπηρετούσε ως στρατιωτικός σε αποστολές στο Αφγανιστάν. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μισέλ Ομπάμα είχαν συναντηθεί όταν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είχε επισκεφθεί επίσημα το Λονδίνο στις 22 Απριλίου 2016.

ΧΑΡΙ 2

Μερικές ημέρες αργότερα, η Μισέλ και ο σύζυγός της ετοιμάζονταν να δεσμευτούν στο σκοπό των Invictus Games ανακοινώνοντας μέσω Twitter την αθλητική διοργάνωση σε αμερικανικό έδαφος. Στις 8 Μαΐου, ημέρα της τελετής έναρξης των Αγώνων στο Ορλάντο της Φλόριντα, η Μισέλ ήταν στη σκηνή, στο πλευρό του Χάρι.

Σχετικές ειδήσεις