ΚΟΣΜΟΣ

Eστιατόριο προσφέρει εκπτώσεις στις γυναίκες… ανάλογα με το μέγεθος του σουτιέν

Eστιατόριο προσφέρει εκπτώσεις στις γυναίκες… ανάλογα με το μέγεθος του σουτιέν

Πυρά δέχεται ένα κινέζικο εστιατόριο, που προσφέρει εκπτώσεις στις γυναίκες, ανάλογα με το μέγεθος του σουτιέν που φορούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Qianjiang Evening Post», κάτοικοι της πόλης Hangzhou διαμαρτυρήθηκαν στο τοπικό συμβούλιο, όταν αντίκρισαν αφίσες όπου διαφημίζονται οι εκπτώσεις που παρέχει το εστιατόριο «Trendy Shrimp».

Η διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησης βασίζεται σε μία φωτογραφία με γυναίκες καρτούν, που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους, και συνοδεύεται με το σλόγκαν: «Όλη η πόλη ψάχνει για στήθη». Και παρουσιάζει τις εκπτώσεις που προσφέρει στις γυναίκες, ανάλογα με το μέγεθος του στηθόδεσμού τους, παρέχοντας μεγαλύτερες προσφορές στις... προικισμένες πελάτισσες.

Οι αφίσες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά την 1η Αυγούστου και έκτοτε απομακρύνθηκαν, ωστόσο ο μάνατζερ του εστιατορίου, Lan Shenggang υπερασπίστηκε την στρατηγική πωλήσεων, σημειώνοντας ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 20%, σύμφωνα με το BBC. «Ορισμένες από τις κοπέλες που γνωρίσαμε ήταν πολύ υπερήφανες – Δεν είχαν τίποτε να κρύψουν», τόνισε και πρόσθεσε ότι προκειμένου οι πελάτισσες να μην έρχονται σε δύσκολη θέση, μπορούν να ζητούν την έκπτωση από τις γυναίκες σερβιτόρες και όχι από το ανδρικό εργατικό δυναμικό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα εστιατόριο στην Κίνα προσφέρει προσφορές βάσει της εμφάνισης. Τον Ιανουάριο του 2015, ένα μαγαζί στην Henan επιβράβευε τους πελάτες που είναι όμορφοι και ένα μήνα αργότερα, ένα εστιατόριο στο Chongqing προσέφερε εκπτώσεις σε υπέρβαρους άνδρες και αδύνατες γυναίκες.

Σχετικές ειδήσεις