ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν, η προεδρία και το …λίφτινγκ

Ο Πούτιν, η προεδρία και το …λίφτινγκ
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας είναι γνωστό πως ανέκαθεν νοιαζόταν για την εμφάνισή του…

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας είναι γνωστό πως ανέκαθεν νοιαζόταν για την εμφάνισή του.

Ο Πούτιν έδωσε το παρών στο συνέδριο της Ενωμένης Ρωσίας και το πρόσωπό του ήταν κάπως διαφορετικό… Οι σακούλες που διακρίνονταν τον προηγούμενο μήνα κάτω από τα μάτια του είχαν εξαφανιστεί και όλοι όσοι τον είδαν από κοντά, αναρωτήθηκαν: «κοιμάται πολύ, ή απλά έκανε λίφτινγκ;».

Στο διαδίκτυο είχαν γίνει κάποιες προτάσεις προκειμένου ο Ρώσος πρωθυπουργός να δείχνει πάντα νέος, ωστόσο κάποιος ακόλουθός του στο twitter έκανε τη σχετική ερώτηση (αν έχει κάνει επέμβαση στο πρόσωπο) και οι εμπειρογνώμονες απάντησαν πως είναι πολύ πιθανό ο Πούτιν να μπήκε στο χειρουργείο.

Μάλιστα, ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με τη μόδα, σχολίασε πως ο Πούτιν ανέκαθεν έδινε μεγάλη σημασία στο λουκ του, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόσωπό του ήταν αρκετά ανανεωμένο. Και αυτός με τη σειρά του αναρωτήθηκε: «Μήπως το έκανε για να πετύχει το σκοπό του που δεν είναι άλλος από το να ξαναγίνει πρόεδρος στη θέση του Μεντβέντεφ;».

Κατά καιρούς ο πρωθυπουργός έχει κάνει πάρα πολλά προκειμένου να «ανεβάσει» το προφίλ του στα μάτια των ψηφοφόρων. Έχει ανέβει σε άλογο ημίγυμνος, έχει έρθει σε επαφή με τίγρη, έχει πιλοτάρει πολεμικό αεροσκάφος και έχει παρακολουθήσει δημόσια μαθήματα τζούντο.

Οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον 59χρονο πωθυπουργό να έχει κάνει επέμβαση, ήταν λίγες μέρες μετά την εμφάνισή του στην Ουκρανία, πέρυσι τον Οκτώβρη. Τότε, είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες του με ένα μάτι μαύρο, όμως ο εκπρόσωπός του τόνισε πως αυτό οφειλόταν στον κακό φωτισμό. Λίγες μέρες μετά το πρόσωπό του έλαμπε, αλλά όχι όπως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Πριν λίγες μέρες, το ρωσικό περιοδικό “New Times” είχε κυκλοφορίσει άρθρο με τίτλο «τι γίνεται με το πρόσωπο του Πούτιν;».

Ο ίδιος δεν απαντά στα δημοσιεύματα, ωστόσο τα μάτια του τα λένε όλα…