ΚΟΣΜΟΣ

Η Νότια Κορέα στέλνει εκτελεστές για να «βγάλουν από τη μέση» τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Η Νότια Κορέα στέλνει εκτελεστές για να «βγάλουν από τη μέση» τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Η Νότια Κορέα ετοιμάζει μια ομάδα κομάντο για να βγάλει από τη μέση τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, στόχος της ομάδας να σκοτώσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν εάν αυτός ξεκινήσει πόλεμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κορυφαίοι αξιωματούχοι της Σεούλ ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Moon Jae-in για τις προτάσεις που λέγεται ότι περιλαμβάνουν την αποστολή εκπαιδευμένων δολοφόνων στη Βόρεια Κορέα για να στοχεύσουν στην ιεραρχία του καθεστώτος.

Οι προτάσεις αυτές, έρχονται καθώς οι εντάσεις στην Κορεατική Χερσόνησο αυξήθηκαν για άλλη μια φορά αφού η Πιονγιάνγκ εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο, που πέρασε πάνω από ιαπωνικό έδαφος και προσγειώθηκε στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, κοντά στη νήσο Χοκάιντο, προκαλώντας διεθνή οργή.

Νωρίτερα σήμερα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε όχι σε διάλογο με τη Βόρεια Κορέα. Ο Αμερικανός πρόεδρος απέρριψε σήμερα τη διεξαγωγή διπλωματικών διαπραγματεύσεων με τη Βόρεια Κορέα τονίζοντας ότι «το να μιλάμε δεν είναι η απάντηση». «Οι ΗΠΑ μίλαγαν στη Βόρεια Κορέα, και την πλήρωναν επειδή εκβίαζε, επί 25 χρόνια. Το να μιλάμε δεν είναι η απάντηση!», έγραψε σε μια ανάρτησή του στο Twitter.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΗΕ είχε επιβάλλει σειρά κυρώσεων στη Βόρεια Κορέα σε αντίποινα για τις δύο δοκιμές διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM) που προχώρησε η Πιονγκγιάνγκ τον Ιούλιο. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το αυτί του Βορειοκορεάτη ηγέτη δεν ιδρώνει, καθώς συνεχίζει τις απειλές...

Σχετικές ειδήσεις