Γκαγκάριν, Στάλιν και Πούτιν οι προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον αιώνα 1917-2017

Newsbomb

Γκαγκάριν, Στάλιν και Πούτιν οι προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον αιώνα 1917-2017

Ο πιο νεαρός σε ηλικία Ρώσος στον κατάλογο αυτό των προσωπικοτήτων του Forbes, είναι 23χρονος Βιτάλικ Μπουτέριν που ίδρυσε την πλατφόρμα του ψηφιακού νομίσματος Ethereum.

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν, ο σοβιετικός δικτάτορας Ιωσήφ Στάλιν, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αναδείχθηκαν πρώτοι με τη σειρά αυτή, στην κατάταξη ενός καταλόγου με 100 προσωπικότητες της Ρωσίας που άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή από το 1917 έως το 2017, που συνέταξε η εταιρεία ACMG σε συνεργασία με το περιοδικό Forbes. «Αυτή τη στιγμή η προσωπικότητα της Ρωσίας που άσκησε τη μεγαλύτερη επιρροή τα τελευταία εκατό χρόνια αναδείχθηκε ο πρώτος κοσμοναύτης του πλανήτη Γιούρι Γκαγκάριν, με ποσοστό 52,2%.

γκαγκαριν

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο σοβιετικός δικτάτορας Ιωσήφ Στάλιν με ποσοστό 44,6%, ενώ σε μικρή απόσταση στη τρίτη θέση με το ίδιο ποσοστό 44,6% βρίσκεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν», όπως επισημαίνει η εταιρεία ACMG στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε. Το περιοδικό Forbes διευκρινίζει ότι η σύνταξη του περιοδικού μαζί με τους εμπειρογνώμονες επέλεξαν τους «Ρώσους που άσκησαν μεγάλη επιρροή στην οικονομία, την επιχειρηματική δραστηριότητα, την επιστήμη, την κοινωνία και την πολιτική από το 1917 έως το 2017».

σταλιν

Στις πρώτες 21 προσωπικότητες της Ρωσίας στον κατάλογο του αμερικανικού περιοδικού, που άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή, συγκαταλέγονται ο διάσημος σκηνοθέτης Νικήτα Μιχαλκόφ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν, ο διάσημος χορευτής Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ, η τραγουδίστρια Άλα Πουγκατσόβα και ο παίκτης του χόκεϊ Αλεξάντρ Οβέτσκιν.

ρωσος
Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved