ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν, η «πλαστική» και ο Τζέιμς Μποντ

Ο Πούτιν, η «πλαστική» και ο Τζέιμς Μποντ
Οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν υπεβλήθη σε αισθητική επέμβαση για να ανανεώσει την εικόνα του...

Επιμέλεια: Φρόσω Κυριάκου

Οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν υπεβλήθη σε αισθητική επέμβαση για να ανανεώσει την εικόνα του.

Μετά την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Ρώσου πρωθυπουργού σε εκδήλωση του κόμματός του οι ενημερωτικές ιστοσελίδες «πήραν φωτιά» από σχόλια για το νέο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν!


Σύμφωνα με πλαστικούς χειρουργούς ο Πούτιν έκανε λίφτινγκ και μάλιστα αποτυχημένο, καθώς ο γιατρός του εξαφάνισε εντελώς τις σακούλες στα μάτια και του σήκωσε υπερβολικά τα φρύδια, ώστε πλέον τα μάτια του να μην έχουν καθόλου έκφραση...


Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αποφεύγουν να σχολιάσουν την καινούρια εικόνα του πρωθυπουργού, ωστόσο οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι κατέφυγε στην… αισθητική ανανέωση εν όψει της διεκδίκησης του προεδρικού θώκου στις επερχόμενες εκλογές.


Ο προσωπικός γιατρός του Βλαντιμίρ Πούτιν διαψεύδει την είδηση τονίζοντας στην “Daily Mail”: «Όσο μπορώ να γνωρίζω, ο πρωθυπουργός δεν υπεβλήθη σε καμία χειρουργική παρέμβαση».


Υποστηρικτές του Ρώσου πρωθυπουργού τονίζουν ότι το φρέσκο και ανανεωμένο του πρόσωπο είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών ύπνου…


Οι κακές γλώσσες των Αμερικανών λένε πάντως ότι ο Πούτιν βλέπει τις ταινίες του Τζείμς Μποντ και θέλει να αντιγράψει το προφίλ ενός από τους ήρωες του Ίαν Φλέμινγκ. Ίσως στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του να υπάρξει το σύνθημα: « Πούτιν για Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν»!