ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε και άφησε την επιχείρησή του στους εργαζόμενούς του!

Πέθανε και άφησε την επιχείρησή του στους εργαζόμενούς του!

Ζήτησε να γίνει σεβαστή η τελευταία του επιθυμία

Ο 39χρονος Αντρέα Κομάντ από την Ιταλία πέθανε εξαιτίας μιας ιδιαίτερα επιθετικής ασθένειας. Μάλιστα, όρισε το συνεργείο αυτοκινήτων που είχε στην ιδιοκτησία του να το κληρονομήσουν οι πέντε εργαζόμενοί του, με τους οποίους είχε μοιραστεί τόσες χαρές και λύπες.

Το συνεργείο, στην πόλη Ούντινε της βορειοανατολικής Ιταλίας, κληρονόμησαν μια διοικητική υπάλληλος, δυο μηχανικοί, ένας ειδικός ηλεκτρονικών συστημάτων και ο τεχνικός διευθυντής. «Δεν το περιμέναμε, αλλά ο Αντρέα απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ήταν άνθρωπος ενστικτώδης και αυθόρμητος», έγραψαν στην εφημερίδα Messaggero Veneto oι κληρονόμοι.

«Μας έμαθε να στηριζόμαστε στα πόδια μας, διότι του άρεσε να βοηθά να εξελίσσονται οι άνθρωποι που δούλευαν μαζί του. Η δε οικογένειά του, αποφάσισε να μας αγκαλιάσει», προσθέτουν οι πέντε πρώην υπάλληλοι και νυν επιχειρηματίες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια κίνηση και ύστατη επιθυμία που μπορεί να μην έχει τεράστια οικονομική αξία, αλλά εξέπληξε και συγκίνησε πολλούς Ιταλούς, εξαιτίας μια σπάνιας γενναιοδωρίας.

Σχετικές ειδήσεις