ΚΟΣΜΟΣ

Κάρλα Μπρούνι και Νικολά Σαρκοζί καταφτάνουν στην Αθήνα - Ο λόγος είναι...

Κάρλα Μπρούνι και Νικολά Σαρκοζί καταφτάνουν στην Αθήνα - Ο λόγος είναι...

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ξεκινάει την παγκόσμια μουσική της περιοδεία επιλέγοντας για πρώτο σταθμό την Ελλάδα.

Στις 23 και 24 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στη χώρα μας η οικογένεια Σαρκοζί. Η Κάρλα Μπρούνι αναμένεται να δώσει δύο συναυλίες στο Παλλάς, με την ελληνική πρωτεύουσα να είναι ο πρώτος σταθμός της μεγάλης περιοδείας που θα πραγματοποιήσει ανά τον κόσμο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, με τον τίτλο «French touch», που θα «βγει» στις 6 Οκτωβρίου. Μάλιστα, θα συνοδεύεται από τον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί και τα δύο παιδιά της.

μπρουνι

Η επιλογή της Αθήνας για το ξεκίνημα της περιοδείας της δεν είναι καθόλου τυχαία, γιατί η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της στην Ελλάδα. Ακολουθούν οι: Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία και θα συνεχίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική. «French Touch» είναι κι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και περιέχει μια συλλογή διασκευή γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά, που την παραγωγή τους έχει κάνει ο θρυλικός παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster.

ΚΑΡΛΑ

Το πρώτο single, του CD της «French Touch» είναι το «Enjoy the Silence», το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990. Η Κάρλα Μπρούνι, από την πλευρά της, περιγράφει αυτά τα τραγούδια «όπως θα τα ακούγαμε ένα ήσυχο βράδυ, μερικές γλυκές στιγμές. Αυτό είναι το όνειρό μου. Ότι οι άνθρωποι θα ακούσουν τη μουσική μου όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται». Στη συναυλία, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα ερμηνεύσει τραγούδια κυρίως από το νέο της άλμπουμ, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της. Την συνοδεύουν 4 μουσικοί σολίστες οι: Taofik Farah – κιθάρα, Cyril Barbessol - πλήκτρα, Nicolas Didier – κρουστά, JohanneMathaly – τσέλο.

Σχετικές ειδήσεις