ΚΟΣΜΟΣ

Έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατά - Θα σας σοκάρει τι είχε την ψυχραιμία να της κάνει!

Έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατά - Θα σας σοκάρει τι είχε την ψυχραιμία να της κάνει!

Ένας άνδρας είχε υποψίες ότι η σύζυγός του τον απατά. Αποφάσισε, λοιπόν, να προσλάβει ντετέκτιβ, ώστε να την παρακολουθήσει και τελικά οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν!

«Ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερες αποδείξεις. Επιπλέον, χρειαζόμουν χρόνο για να βρω τι να κάνω. Ήθελα να πάρω εκδίκηση και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα γενέθλιά της που πλησίαζαν», δηλώνει ο απατημένος σύζυγος.

«Στο μεταξύ, εκείνη την περίοδο, σχεδίαζα ένα ταξίδι με τους φίλους μου», προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Την ρώτησα πώς ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της και είπε ότι δεν θέλει να κάνει κάτι και να προχωρήσω το ταξίδι μου. Όταν τη ρώτησα γιατί, μου είπε ότι δεν θέλει να θυμηθεί ότι γερνάει και θα περάσει όλη τη μέρα της στο γραφείο ούτως ή άλλως».

Η σύζυγος του, όμως, είχε κρύψει… σαμπάνιες και μπαλόνια στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας και ο άνδρας της τα βρήκε!

Έτσι, μια μέρα πριν από τα γενέθλιά της, της είπε ότι θα φύγει με τους φίλους του για τρεις ημέρες.

Την ίδια ώρα, όμως, κάλεσε τη μητέρα, τον πατέρα, τις αδελφές και μερικούς από τους στενούς της φίλους για να της κάνουν όλοι μαζί πάρτι - έκπληξη για τα γενέθλιά της.

«Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ήμουν ταξίδι με τους φίλους μου. Η μητέρα της είχε φέρει την τούρτα, οι αδελφές της τα ποτά και εγώ ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν με τον άλλον άνδρα στο σπίτι. Ανοίξαμε την πόρτα όσο πιο ήσυχα γινόταν και τους πιάσαμε στα πράσα».

«Όλοι μαζί φωνάξαμε "έκπληξη", αλλά τελικά αυτή την έκανε στους συγγενείς και τους φίλους της και εγώ σε αυτήν», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις