«Ξέρω πού βρίσκεται η μικρή Μαντλίν»

«Ξέρω πού βρίσκεται η μικρή Μαντλίν»

Σε σοκ βρίσκονται οι γονείς της Madeleine McCann, καθώς ένα μέντιουμ τούς προσέγγισε, λέγοντάς τους ότι γνωρίζει πού βρίσκεται η μικρή και θα τους το αποκαλύψει μόνο αν της δώσουν χρήματα.

Το μέντιουμ προσέγγισε την οικογένεια της μικρής λέγοντάς τους ότι είχε τρία οράματα, στα οποία είδε πού βρίσκεται η κόρη τους. Μάλιστα, για να τους πει τι απέγινε η Μαντλίν ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι γονείς της Μαντλίν, όπως ήταν φυσικό απευθύνθηκαν στην αστυνομία, προκειμένου να δώσουν τέλος σε αυτή την κακοστημένη απάτη, όπως την χαρακτηρίζουν οι ίδιοι.

010B9D4F00000578 4930154 image a 25 1506615083773

Το μέντιουμ συγκεκριμένα είχε γράψει στην οικογένεια: «Είδα αυτά τα όνειρα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη περί τίνος πρόκεινται. Τώρα όμως, ξέρω και μπορώ να αποκαλύψω το περιεχόμενό τους» και συμπλήρωσε ότι περιμένει προσφορά για κάθε ένα από αυτά!

Το μέντιουμ δεν θέλησε να αποκαλύψει από πού είναι και αν μένει στην Βρετανία, παρά μόνο ότι τώρα αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και θέλει να μοιραστεί τα όνειρα μαζί τους για να τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

Πηγή: DailyMail