ΚΟΣΜΟΣ

Bizutage: Σάλος για τις σεξουαλικές τελετές μύησης στα Πανεπιστήμια της Γαλλίας

Bizutage: Σάλος για τις σεξουαλικές τελετές μύησης στα Πανεπιστήμια της Γαλλίας

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας γύρω από τις φημολογούμενες τελετές μύσης στις οποίες πρέπει να υποβληθούν οι πρωτοετείς φοιτητές στα Πανεπιστήμια της Γαλλίας.

Οι φοιτητές στην Γαλλία δεν έχουν μόνο το άγχος του νέου ξεκινήματος, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και επώδυνες καταστάσεις, οι οποίες θυμίζουν τα τελετουργικά μύσης σε αμερικανικές αδελφότητες πανεπιστημίων, το λεγόμενο «bizutage», και αφορούν σοκαριστικές, σεξουαλικές και ντροπιαστικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται σήμερα στον Independent, οι πρωτοετείς φοιτητές αναγκάζονται μεταξύ άλλων να τρίψουν τσουκνίδα στα γεννητικά τους όργανα, να φάνε το γαλλικό φαγητό κασουλέ, που θυμίζει φασολάδα, από τα γυμνά οπίσθια άλλων φοιτητών ή και να γίνουν επιδειξίες σε απλούς περαστικούς. Μάλιστα, μια φοιτήτρια αποκάλυψε πως η ίδια αναγκάστηκε να υποστεί μια διαδικασία όπου αρκετοί άντρες την χτυπούσαν στο πρόσωπο με τα γεννητικά τους όργανα.

Όσο για τους νεο-εισαχθέντες φοιτητές, οι ίδιοι αναφέρουν πως αισθάνονται πίεση στο να υπακούσουν, ανεξάρτητα του πόσο σκληρή ή ντροπιαστική είναι η πρόκληση.

Σχετικές ειδήσεις