Αυτός ο τουρίστας έβγαλε την «πιο επικίνδυνη selfie στον κόσμο» (pic)

Αυτός ο τουρίστας έβγαλε την «πιο επικίνδυνη selfie στον κόσμο» (pic)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 33χρονος Βρετανός «χαιρέτησε» τα τανκ του Κιμ Γιονγκ-ουν, υψώνοντας τα δυο του δάχτυλα κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης

Ο Daniel Dobson έβγαλε selfie κάνοντας το σήμα της ειρήνης ενώ από πίσω του περνούσαν τα τανκς εν μέσω παρέλασης κατά το ταξίδι του στη Βόρεια Κορέα .

Καθώς τα τανκς περνούσαν στην Πιονγιάνγκ, ο Dobson έστρεψε την κάμερα προς τον εαυτό του και έβγαλε γρήγορα τη φωτογραφία, με το ρίσκο να μπει στη φυλακή, επειδή προσέβαλε το κράτος με αυτή του την κίνησή. Έτσι η εικόνα χαρακτηρίστηκε ως «η πιο επικίνδυνη σέλφι στον κόσμο», σύμφωνα με τη Mirror.

«Εκείνη την ώρα δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν προσβλητικό, ήθελα να γίνει αντιληπτό ως το σύμβολο της ειρήνης που έμοιαζε κιόλας πιο ταιριαστό δεδομένης της αιτίας της παρέλασης. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κάποιον, πόσο μάλλον κάποιον με όπλα και άδεια χρήσης τους», είπε ο 33χρονος. 

«Οι Βορειοκορεάτες γενικά είναι αρκετά συγκρατημένοι και δεν εκφράζουν συναισθήματα ή ενθουσιασμό σε δημόσια γεγονότα. Ωστόσο, μετά τη φωτογραφία μου και καθώς απομακρύνονταν τα τανκς, ο κόσμος άρχισε να ζητωκραυγάζει», ανέφερε ο Dobson.

Δείτε τη φωτογραφία του στη Gallery του Newsbomb.gr

PHOTO GALLERY