Γαλλία: Ψυχασθενής απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν

Newsroom Newsroom

Γαλλία: Ψυχασθενής απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν

Συναγερμός στο Μέγαρο των Ηλυσίων - Ο άνδρας χρίζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς θεωρείται επικίνδυνος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Ελιζέ καθώς ένας άνδρας που είχε στείλει απειλητικές επιστολές στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και είχε διαγνωστεί με ψυχασθένεια, το έσκασε από την κλινική που νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Closer», ο άνδρας είχε νοσηλευτεί την 1η Νοεμβρίου σε ψυχιατρική κλινική όμως κατάφερε να αποδράσει χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι.

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης της ψυχιατρικής κλινικής "Val-de-Marne" αναφέρει ότι, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού σε ότι αφορά την εποπτεία της κλινικής ο άνδρας κατάφερε πιθανότατα να αποδράσει.

Είναι ικανός για τα πάντα

Οι Αρχές στη Γαλλία βρίσκονται επί ποδός, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανόν να είναι οπλισμένος.

«Σύμφωνα με το ψυχιατρικό προφίλ του, είναι ικανός για όλα», είπε μια πηγή κοντά στις έρευνες.

Στις 18 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο έρευνας, οι αστυνομικοί είχαν βρει στο σπίτι του ψυχικά ασθενούς 50.000 ευρώ σε ρευστό κι ένα όπλο, όπως και πολλές απειλητικές επιστολές που προορίζονταν για τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου και άλλα δημόσια πρόσωπα. Κι όταν οι ειδικοί διέγνωσαν ότι ο άνδρας όπως και η σύζυγός του πάσχουν από ψυχασθένεια, τότε εισηγήθηκαν την εισαγωγή τους σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Από τότε που η Μπριζίτ Μακρόν, πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων δέχεται σχεδόν καθημερινά απειλητικές επιστολές. Οι γαλλικές Αρχές διεξάγουν αστυνομική έρευνα για το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved