Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει ότι τη βίασε ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys

Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει ότι τη βίασε ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys

Το όνομα του Νικ Κάρτερ προστέθηκε στη λίστα των διασήμων που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό

Ο τραγουδιστής, του διάσημου ποπ συγκροτήματος «Backstreet Boys», κατηγορείται πως βίασε την Μελίσα Σούμαν, μια πρώην τραγουδίστρια, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών.

Η 33χρονη σήμερα Σούμαν έγραψε σε blog, πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Κάρτερ. Σύμφωνα με την καταγγελία της, το περιστατικό συνέβη το 2002, όταν ο Κάρτερ την κάλεσε στο σπίτι του στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Σούμαν, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Dream» αποκάλυψε πως από κάποιο σημείο και μετά ο Κάρτερ άρχισε να τη φιλά και προσπάθησε να ξεκουμπώσει το παντελόνι της. Εκείνη δεν ήθελε να προχωρήσουν, ωστόσο ο Κάρτερ «δεν άκουγε» και «δεν τον ένοιαζε». Στη συνέχεια της έκανε στοματικό έρωτα παρά τη θέληση της και απαίτησε να κάνει το ίδιο και η Σούμαν σε εκείνον.

schuman

Η πρώην τραγουδίστρια έγραψε πως: «Ήταν πιο δυνατός και πολύ μεγαλύτερος από μένα. Αισθανόμουν φοβισμένη και παγιδευμένη. Εκείνος άρχισε να θυμώνει μαζί μου και να γίνεται ανυπόμονος. Δεν μπορούσα να φύγω. Σκέφτηκα πως ο μόνος τρόπος να φύγω από εκεί ήταν να τελειώσω αυτό που άρχισε. Τότε είδα τον εαυτό μου, την αντανάκλαση μου, με παρακολουθούσα να κάνω κάτι που σιχαινόμουν. Με παρακολουθούσα να παρενοχλούμαι, να αναγκάζομαι να κάνω κάτι παρά τη θέληση μου».

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο Κάρτερ, τη μετέφερε στο υπνοδωμάτιό του και την ανάγκασε να κάνουν σεξ. Η ίδια ισχυρίζεται πως ήταν η πρώτη της φορά.

Ο Κάρτερ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην καταγγελία.

Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail