ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε τα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» για το μοναστήρι!

Άφησε τα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» για το μοναστήρι!
«Μπούνγκα-μπούνγκα», ποταμοί από αλκοόλ και γυμνή σάρκα: αυτή ήταν η ζωή της 28χρονης Άνια Γκολεντζίνοφσκα, μιας εντυπωσιακής ξανθιάς...

«Μπούνγκα-μπούνγκα», ποταμοί από αλκοόλ και γυμνή σάρκα: αυτή ήταν η ζωή της 28χρονης Άνια Γκολεντζίνοφσκα, μιας εντυπωσιακής ξανθιάς Πολωνής, που ήταν θαμώνας των θρυλικών πια πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Όχι όμως πια. Το κορίτσι «μπούνγκα-μπούνγκα» εγκατέλειψε την άσωτη ζωή για να μονάσει!

Η Άνια ζει σε μοναστήρι στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. «Δεν θέλω πια να κάνω βρώμικα πράγματα, θέλω να είμαι καθαρή», δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι και στην προηγούμενη ζωή της μισούσε το σεξ, γι’ αυτό ήταν πάντα μεθυσμένη.

Το Σεπτέμβριο του 2008, η ιταλική κοινή γνώμη γνώρισε το πρόσωπο της ξανθιάς Πολωνής, καθώς ήταν το «δώρο» του Καβαλιέρε για τα 72α γενέθλιά του: Η Άνια βγήκε από μια τούρτα, φορώντας μονάχα τα πολύ απαραίτητα, και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Ιταλό πρωθυπουργό.

Τότε ήταν γνωστή ως «Σανέλ». Γρήγορα έγινε αντιληπτό από την αστυνομία ότι ήταν ένα από τα κορίτσια που επισκέπτονταν συχνά τις βίλες του Μπερλουσκόνι, καθώς ανήκε στο «στόλο» ενός προαγωγού, γνωστού και ως βασιλιά της ντίσκο, του Λέλε Μόρα.

Η αστυνομία ξεκινά να καταγράφει τις τηλεφωνικές της συνομιλίες. Σε μία από αυτές, συμβουλεύει τη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα πριν από ένα σεξουαλικό όργιο. Τότε η Ρούμπι ήταν ακόμα ανήλικη, η γνωστή υπόθεση «Ρούμπι Γκέιτ» που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη εις βάρος του Ιταλού πρωθυπουργού.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα», λέει η Άνια σήμερα. «Έπρεπε να ζήσω την καλή και την κακή πλευρά της ζωής για να δω ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει. Η πραγματική ζωή είναι άλλη».

«Αν ο Θεός θέλει να επιστρέψω στην Ιταλία θα το κάνω, όμως δεν νομίζω ότι θα γίνει σύντομα», καταλήγει η Πολωνή.

Για ένα πράγμα ωστόσο δηλώνει σίγουρη, ότι είπε «αντίο» για τα καλά στο «μπούνγκα-μπούνγκα».