ΚΟΣΜΟΣ

Salvador Sobral: Ο νικητής της Eurovision υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς

Salvador Sobral: Ο νικητής της Eurovision υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς

ΟSalvador Sobral, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείαςμετά από τη μεταμόσχευση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή (08/12)

Ο 27χρονος τραγουδιστής, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο έχοντας τεχνητή καρδιά και πολλοί πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρει.

«Ας ελπίσουμε πως θα αναρρώσει και θα συνεχίσει ζώντας μια κανονική ζωή», σχολίασε ο Dr Miguel Abecasis, επικεφαλής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Santa Cruz.

Ο τραγουδιστής, όπως ενημέρωσε ο γιατρός, είναι καλά στην υγεία του, έχοντας υποβληθεί σε εγχείρηση τεσσάρων ωρών. Ωστόσο, πρόσθεσε, η διαδικασία της ανάρρωσης θα είναι μεγάλη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Σομπράλ, όταν έμαθε πως βρέθηκε μόσχευμα, του ευχήθηκε καλή τύχη και κάνοντας πλάκα τους ζήτησε να ακούν κλασική μουσική στη διάρκεια της επέμβασης, όπως μεταδίδει η Telegraph.

Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για τον νεαρό τραγουδιστή, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι δεν θα καταφέρει να ζήσει ώστε να προλάβει να κάνει την μεταμόσχευση. Τον Οκτώβριο, αν και βρέθηκε κατάλληλο μόσχευμα, οι γιατροί αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην επέμβαση καθώς η υγεία του τραγουδιστή ήταν σε εκείνο το σημείο πολύ εύθραυστη.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Σχετικές ειδήσεις