ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει το μοντέλο με την κοκαΐνη - Το μήνυμα της 19χρονης Ειρήνης μέσα από τη φυλακή (vid)

Συγκλονίζει το μοντέλο με την κοκαΐνη - Το μήνυμα της 19χρονης Ειρήνης μέσα από τη φυλακή (vid)

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη σύλληψη του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουόδερσπουν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που τη συνάντησε στη φυλακή.

Όπως αποκάλυψε, η Ειρήνη του είπε τη δεύτερη φορά που την επισκέφθηκε: «Παρακαλώ να τελειώσει άμεσα το μαρτύριό μου. Προσεύχομαι καθημερινά και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Η οικογένειά μου».

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», είπε ο Τζον Γουόδερσπουν.

Και συνέχισε: «Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα αγγλικά της. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα, επίσης, εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μια ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ. Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή, σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».

Η σύλληψη

Η 19χρονη συνελήφθη στις 20 Νοεμβρίου 2017, στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Σε έλεγχο ρουτίνας από την Αστυνομία, στο σακίδιο της 19χρονης Ελληνίδας βρέθηκε μια κρυφή θήκη.

Εκεί είχε κρύψει το μοντέλο έναν καφέ φάκελο με τα 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Αμέσως, οι Αρχές τη συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί της φόρεσαν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην φανεί το πρόσωπό της και την πήραν με χειροπέδες στα χέρια.

Η Ειρήνη είναι κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη και σπούδαζε στην Καλαμάτα.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA:

Σχετικές ειδήσεις