ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε την ερωμένη του κόβοντας με δρεπάνι το κεφάλι της σε κομμάτια

Φρίκη: Σκότωσε την ερωμένη του κόβοντας με δρεπάνι το κεφάλι της σε κομμάτια

Σοκ προκαλεί στην Ινδία το έγκλημα με θύμα μία χορεύτρια που δολοφονήθηκε από το φίλο της με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο.

Η άτυχη Jyoti Surjeet Singh, μοντέλο και χορεύτρια στο επάγγελμα βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του φίλου της Pritesh Patel, γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε.

nintchdbpict000375993950

Αν και ο δράστης ήταν παντρεμένος, ωστόσο ανέπτυξε ερωτική σχέση με την Jyoti που εργαζόταν σε κλαμπ στο Μουμπάι. Η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να τον επισκεφτεί στη φάρμα του στο χωριό Timba στις 27 Δεκεμβρίου για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Ταξίδεψαν μαζί την επόμενη ημέρα για να αλλάξουν το χρόνο το Μουμπάι, πριν γυρίσουν και πάλι στο χωριό του 30χρονου. Την επόμενη ημέρα έγινε το μοιραίο. Το θύμα τσακώθηκε άγρια με τον δράστη κι εκείνος, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα πήρε ένα δρεπάνι και τη σκότωσε κόβοντας σε κομμάτια το κεφάλι της. Αμέσως μετά το φονικό εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος. Εργαζόμενοι στη φάρμα κατήγγειλαν το περιστατικό και ο Patel συνελήφθη, με τον ίδιο να λέει στους αστυνομικούς ότι υποψιαζόταν ότι τον απατά.