ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση – σοκ σε πασίγνωστο κωμικό: Θεατής τού πέταξε καρέκλα στο κεφάλι (video)

Επίθεση – σοκ σε πασίγνωστο κωμικό: Θεατής τού πέταξε καρέκλα στο κεφάλι (video)

Κατά τη διάρκεια stand up comedy ο κωμικός Steve Brown δέχτηκε επίθεση από θεατή, για προσβλητικά σχόλια.

Ο άγνωστος άνδρας ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που ο Brown έδινε παράσταση και άρχισε να του πετά ότι έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα, άρπαξε και το μικρόφωνο του κωμικού για να τον τραυματίσει στο κεφάλι, ενώ πήρε και το σκαμπό και το πέταξε με μανία κατά πάνω του.

Αφορμή για αυτή την σοκαριστική επίθεση ήταν ένα σχόλιο του κωμικού εις βάρος του άνδρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο κωμικός φέρεται ότι κατά τη διάρκεια του show τον αποκάλεσε μουντρούχο, σχόλιο, που όπως φάνηκε, δυσαρέστησε τον θεατή.

«Πρώτα απ’ όλα επιτρέψτε μου να ξεκινήσω ευχαριστώντας για τις κλήσεις και τα μηνύματα τους φίλους, τους θαυμαστές και την οικογένειά μου. Αυτή η απρόκλητη επίθεση που έγινε απόψε είναι μια υπενθύμιση για το γιατί σε αυτά τα σόου θα έπρεπε να υπάρχει ασφάλεια ώστε να προστατεύουν τους ανθρώπους που φέρνουν τόσα χρήματα στον χώρο που εμφανίζονται. Ευχαριστώ τον Θεό που με πρόσεξε γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν τραγική κατάληξη», ήταν το μήνυμα του κωμικού στο Instagram μετά την άνανδρη επίθεση.

Σχετικές ειδήσεις