Σάλος: Βρετανικό τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Σκοπιανό (video)

Σάλος: Βρετανικό τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Σκοπιανό (video)

Ανιστόρητοι και επικίνδυνοι οι Βρετανοί: Δύο παίκτες έχασαν 23.000 λίρες γιατί απάντησαν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας

Κι ενώ οι Βρετανοί παίκτες είπαν με σιγουριά ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, η βρετανική παραγωγή του παιχνιδιού γνώσεων είχε άλλη άποψη… εντελώς ανιστόρητη και επικίνδυνη!

Το ποσό των 23.000 λιρών έχασε μέσα από τα χέρια του ένα ζευγάρι Βρετανών που έπαιξε σε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, όταν του τέθηκε η ερώτηση «τι εθνικότητας ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος».

Οι δύο Βρετανοί, που συμμετείχαν το 2012 στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Μεγάλης Βρετανίας, απάντησαν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. Η απάντηση τους, όμως κρίθηκε λανθασμένη, γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού είχε ως σωστή την απάντηση πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν… Μακεδόνας! Μάλιστα, δίπλα στην απάντηση υπήρχε η σημαία των Σκοπίων.

Οι παίκτες φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να σκεφτούν κάποια άλλη εναλλακτική και είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν τις 23.000 λίρες.

Όταν ο παρουσιαστής τους ανακοινώνει πως η σωστή απάντηση ήταν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν «μακεδονικής εθνικότητας», και «γεννήθηκε στην Πέλλα το 356 π.Χ.», οι παίκτες φαίνονται σαφώς απογοητευμένοι και ξαφνιασμένοι!

Δείτε το προκλητικό και ανιστόρητο στιγμιότυπο: