Έμα Γουάτσον: Πήγε για τατουάζ και βγήκε… ντροπιασμένη (Pic)

Newsroom Newsroom

Έμα Γουάτσον: Πήγε για τατουάζ και βγήκε… ντροπιασμένη (Pic)

Ας πρόσεχε. Έδωσε δικαίωμα. Και την ειρωνεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Έμα Γουάτσον έχει δημόσια εκφράσει την υποστήριξή της στα κινήματα Time's Up και #MeToo. Στις 19 Φεβρουαρίου, στον λογαριασμό της στο Instagram είχε γράψει: «Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι το #TIMESUP πρέπει να είναι και θα είναι ένα παγκόσμιο κίνημα. Ένα κίνημα το οποίο θα ορίζουν και του οποίου θα ηγούνται αυτοί τους οποίους επηρεάζει το πρόβλημα, κι όχι αυτοί που είναι στη εξουσία».

Άρα, ουδεμία έκπληξη το ότι διάλεξε να κάνει εμφάνιση στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ με τατουάζ στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα υπέρ του κινήματος. Με μια διαφορά: το τατουάζ της γράφει «Times Up» σαν να λέμε «άσπρο πάτο στον χρόνο», κι όχι «Time's Up» «τέλειωσε ο χρόνος σας, έφτασε η ώρα».

Έλειπε μια απόστροφος (έκθλιψη, θα λέγαμε στη γραπτή νεοελληνική). Και η απόστροφος κάνει τη διαφορά. Και την «έκραξαν» την 27χρονη πρωταγωνίστρια του «Η Ωραία και το Τέρας».

emma watson times up

Δευτεριάτικα, πρωί-πρωί, τουιτάρει κάποιος: «"Times Up"; Sans apostrophe ("χωρίς απόστροφο", γαλλιστί); Ίσως να θέλεις να κοιτάξεις για επιστροφή των χρημάτων εκείνου του πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας στο πανεπιστήμιο Brown».

«Βεβαίως-βεβαίως, το ανορθόγραφα γραμμένο "Times Up" τατουάζ της Έμα Γουάτσον πρακτικά είναι τρόπος για να κάνει τον κόσμο να κουβεντιάζει περισσότερο γι' αυτό» τουίταρε κάποιος άλλος.

Ακολούθησαν κι άλλοι. Ευτυχώς που το συγκεκριμένο τατουάζ δεν είναι μόνιμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Έμα Γουάτσον: Πήγε για τατουάζ και βγήκε… ντροπιασμένη (Pic)
01
Έμα Γουάτσον: Πήγε για τατουάζ και βγήκε… ντροπιασμένη (Pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved