ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Δεν φαντάζεστε τη μεγαλύτερη φοβία του και γιατί ταξιδεύει πάντα με δύο αεροπλάνα! (pics)

Ερντογάν: Δεν φαντάζεστε τη μεγαλύτερη φοβία του και γιατί ταξιδεύει πάντα με δύο αεροπλάνα! (pics)

Η μεγαλύτερη ίσως φοβία του, άγνωστη στο ευρύ κοινό, φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μεταβεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας για τη συνάντηση με τους Τουσκ, Γιούνκερ και Μπορίσοφ, με δύο αεροπλάνα.

Γιατί μπορεί ο «Σουλτάνος» να κάνει συνεχώς επίδειξη της μεγαλομανίας του, εξαπολύοντας απειλές και «πυρά» κατά πάντων, ωστόσο φαίνεται πως έχει και μια αδύναμη πλευρά την οποία φύλαγε ως επτασφράγιστο μυστικό στο κλειστό του περιβάλλον.

Μια πλευρά βέβαια που έχει τις ρίζες της βαθιά στην αλαζονεία του.

Με αφορμή όμως την επίσκεψη του Ερντογάν στη χώρα του, ένας Βούλγαρος δημοσιογράφος «ξεψάχνισε» τις συνήθειες του Τούρκου προέδρου. Αυτό που του έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν το γεγονός πως ταξιδεύει παντού με δύο αεροπλάνα, αποφασίζοντας έτσι να το ερευνήσει λίγο παραπάνω.

Και τελικά έβγαλε… λαυράκι! Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ισχυρισμούς του Βούλγαρου δημοσιογράφου, ο Ερντογάν στο δεύτερο αεροπλάνο παίρνει μαζί του μία ειδική ομάδα πέντε ατόμων.

Ο ρόλος της; Να δοκιμάζει πρώτα τα φαγητά που του σερβίρουν μήπως και προσπαθήσουν να τον δηλητηριάσουν.

Σαν άλλος βασιλιάς, αυτοκράτορας ή Χίτλερ, ο Ερντογάν φαίνεται πως πληρώνει λοιπόν ανθρώπους για να δηλητηριαστούν… πρώτοι ώστε να σωθεί η αφεντιά του, αφού θεωρεί ότι ο κίνδυνος να... πάει από ποντικοφάρμακο είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

birmustafahos
2hos

Την ίδια ώρα, στη Βουλγαρία πάντως η κατάσταση είναι έκρυθμη αφού πλήθος κόσμου διαδηλώνει εναντίον του πολεμοχαρή Ερντογάν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας…

Ρoή Ειδήσεων