ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν για Έλληνες στρατιωτικούς: Θα αποφασίσει η ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη...

Ερντογάν για Έλληνες στρατιωτικούς: Θα αποφασίσει η ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη...

Το… χαβά του και να παίζει τον… τρελό, συνεχίζει ο Ερντογάν, καθώς τι και αν το ξέρουν και οι πέτρες πως Δικαιοσύνη στην Τουρκία είναι ο νόμος του… Σουλτάνου, δηλώνει ανερυθρίαστα πως δεν μπορεί να καθορίσει την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στη γείτονα χώρα.

Το ζήτημα επιστροφής στην Ελλάδα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, έθεσε στον Τούρκο Πρόεδρο, κατά τη χθεσινή συνάντηση ΕΕ- Τουρκίας στη Βάρνα, και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μπορίσοφ αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τον κ. Ερντογάν για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς εκ μέρους του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και προσέθεσε πως ο Τούρκος Πρόεδρος του απάντησε ότι «την απόφαση θα πάρει η ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη»…

Βέβαια είναι γνωστό τοις πάσι, πως μετά το πραξικόπημα, όλοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς στην Τουρκία είναι του Ερντογάν και αποφασίζουν βάσει των επιθυμιών του…

Αργότερα, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός ανέφερε πως θα ενημερώσει τον Αλ. Τσίπρα για τα αποτελέσματα των συνομιλιών που διεξήγαγε με τον Τούρκο Πρόεδρο, πάνω στην ατζέντα της συνάντησης.

Σχετικές ειδήσεις