ΚΟΣΜΟΣ

Ανώμαλος πρίγκιπας έβαζε την ερωμένη του να παίζει σε πορνό και άφησε φέσι 90.000 ευρώ! (pics)

Ανώμαλος πρίγκιπας έβαζε την ερωμένη του να παίζει σε πορνό και άφησε φέσι 90.000 ευρώ! (pics)

Ιδιαίτερα γούστα, φορτώνοντας στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας ένα πρωτοφανές σεξουαλικό σκάνδαλο, φέρεται να είχε ο πρίγκιπας Saud Al-Faisal.

Γιατί μπορεί οι Σαουδάραβες πρίγκιπες να φημίζονται για την ευκολία που σκορπούν τα πετροδόλαρά τους, ωστόσο ο μακαρίτης, φεύγοντας από τη ζωή το 2015 (σε ηλικία 75 ετών), άφησε μεγάλο φέσι.

Αυτό όμως που προκάλεσε τους τριγμούς δεν είναι φυσικα ο αριθμός, αλλά το πού χρωστούσε ο Saud Al-Faisal το - μηδαμινό γι΄ αυτόν, αξιοσέβαστο και… βάλε για τους κοινούς θνητούς - ποσό των 90.000 ευρώ.

Το χρέος αφορά λοιπόν την παραγωγή ταινιών πορνό, στις οποίες μάλιστα πρωταγωνιστούσε η ίδια η ερωμένη του. Και φυσικά όχι με αυτόν παρτενέρ.

Απεναντίας, ο ίδιος ο Saud Al-Faisal βρισκόταν πίσω από τις κάμερες και φέρεται να έδινε οδηγίες για το τι ακριβώς ήθελε να δει στις ακατάλληλες ταινίες, παίζοντας το ρόλο του σκηνοθέτη μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στο Παρίσι!

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως αυτός πλήρωνε, ό,τι ήθελε θα έβλεπε… Μόνο που δεν πλήρωσε ποτέ, με αποτέλεσμα η εταιρεία παραγωγής των ερωτικών ταινιών «Atyla» να μηνύσει τη βασιλική οικογένεια για χρέος ύψους 90.000 ευρώ.

Αν και ωστόσο το ποσό θεωρείται, όπως είπαμε, αμελητέο σε σύγκριση με την αμύθητη περιουσία της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, τα παιδιά του πρίγκιπα αρνούνται να το εξοφλήσουν, γιατί έτσι θα είναι σαν να επιβεβαιώνουν πως ο πατέρας τους είχε ιδιαίτερα γούστα.

Όσο για τα στοιχεία της πρωταγωνίστριας των ερωτικών ταινιών και ερωμένης του Saud Al-Faisal, δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, είναι μαροκινής καταγωγής, ενώ ο πρίγκιπας την συμπεριέλαβε ακόμα και στη διαθήκη του, αφήνοντάς της ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και αρκετά χρήματα.

Κάτι μας λέει πάντως πως η εταιρεία θα θησαυρίσει και τα 90.000 δεν θα είναι τίποτα μπροστά στα έσοδα που θα μπουν στα ταμεία της, αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει τις ταινίες. Πόσο μάλλον και με τέτοια δημοσιοτητα που πήρε το θέμα σκέφτονται - και όχι μόνο - οι κακές γλώσσες…

Ο Saud Al-Faisal ήταν απόφοιτος του πανεπιστημίου Princeton και υπηρέτησε ως υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας από το 1975 έως το 2015, κάτι που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν παντρεμένος με την… ξαδέρφη του, Jawhara bint Abdullah bin Abdul-Rahman και είχε τρεις γιους και τρεις κόρες.

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στο Παρίσι αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το σκάνδαλο.

Σχετικές ειδήσεις