Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ασέλγησε σε πασχαλιάτικο… κούνελο και δεν ξεκολλούσε μέχρι που έφθασαν αστυνομικοί! (video)

Newsbomb

Sex show, μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια παιδιών με έναν άνδρα που είχε ντυθεί κούνελος για τις ανάγκες ενός πάρτι, θεώρησε καλή ιδέα να δώσει μια 54χρονη από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μόνο που όταν έχεις αντικαταστήσει το αίμα στις φλέβες σου με αλκοόλ, πληρώνεις αυτήν τη διαχυτικότητά σου με σύλληψη για προσβολή της δημοσίας αιδούς!

Η Ladonna Hughett ζήτησε από τον «κούνελο» να φωτογραφηθούν ωστόσο παρεκτράπη και άρχισε όχι μόνο να του τρίβεται, αλλά να τον χαιδεύει τολμηρά.

Το χυδαίο περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη ενός γονιού ο οποίος κάλεσε τις αρχές, αφού η γυναίκα δεν ξεκολλούσε (στην κυριολεξία) από τον κούνελο!

Αστυνομικοί συνέλαβαν τελικά την ασυγκράτητη Αμερικανίδα, διαπιστώνοντας πως ήταν μεθυσμένη. Παρέμεινε δε υπό κράτηση για οκτώ περίπου ώρες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Το θύμα «κούνελος» αποφάσισε πάντως να μην υποβάλει μήνυση για την ασυνήθιστη επίθεση… αγάπης που δέχθηκε. Σίγουρα το τελευταίο που θα σκεφτόταν ότι θα του συμβεί όταν φορούσε τη στολή για δουλέψει στον παιδότοπο…