ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα με το προφητικό ντοκιμαντέρ του Avicii: «Είχα πει πολλές φορές ότι θα πεθάνω»

Ανατριχίλα με το προφητικό ντοκιμαντέρ του Avicii: «Είχα πει πολλές φορές ότι θα πεθάνω»

Ο Avicii βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ομάνβυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τους εκατομμύρια θαυμαστές του -Η αιτία του θανάτου είναι ακόμα άγνωστη.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Avicii: True Stories", ο δημοφιλής Dj ανέλυε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω της φήμης του, μεταξύ των οποίων ήταν οι κρίσεις πανικού και ο αλκοολισμός.

Ο Avicii τόνισε ότι τα προβλήματά του ήταν τόσο σοβαρά που έλεγε συνέχεια ότι θα πεθάνει. Γι' αυτό, το 2016 είπε πως σταματάει τις συναυλίες. Ωστόσο, φαίνεται πως οι συνεργάτες του τον πίεζαν να κάνει κι άλλες συναυλίες, σύμφωνα με τη Mirror.

«Έλεγα ότι θα πεθάνω. Το είχα πει τόσες φορές. Και για αυτό δεν ήθελα να ακούω να μου λένε ότι πρέπει να δώσω κι άλλη συναυλία. Όταν αποφάσισα να σταματήσω, περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό. Περίμενα υποστήριξη, αφού όλοι ήξεραν όσα έχω περάσει. Ήμουν πολύ ανοιχτός με όλους τους ανθρώπους που έχω δουλέψει αλλά και με όσους με γνωρίζουν. Όλοι ξέρουν ότι έχω άγχος και πως προσπάθησα να το ξεπεράσω. Δεν περίμενα ότι αυτοί οι άνθρωποι θα προσπαθούσαν να με πιέσουν να κάνουμε περισσότερες συναυλίες. Είχαν δει πόσο άρρωστος ήμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Avicii είχε αποσυρθεί από τις περιοδείες και τις live εμφανίσεις το 2016 επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ενώ να σημειωθεί ότι μέσα σε οκτώ χρόνια είχε κάνει 813 εμφανίσεις.

Με πληροφορίες από: Mirror

Σχετικές ειδήσεις