Η selfie του τρόμου δευτερόλεπτα πριν την κατάρρευση της γέφυρας

Newsbomb

Η selfie του τρόμου δευτερόλεπτα πριν την κατάρρευση της γέφυρας

Τέσσερις φίλες βρισκόντουσαν πάνω στην πέτρινη γέφυρα σε ύψος περίπου 10 μέτρων από το έδαφος απολαμβάνοντας την φανταστική θέα και βγάζοντας selfie που παραλίγο να ήταν και η τελευταία τους!

Tα χαμόγελα στα χείλη των τεσσάρων κοριτσιών πάγωσαν απότομα

Λίγο αργότερα έγιναν πρωταγωνίστριες σε μία παρολίγο μοιραία υπόθεση, καθώς η γέφυρα κατέρρευσε, παρασύροντάς τις κοπέλες στο ποτάμι που βρισκόταν από κάτω.

Από την πτώση οι δύο από τις τέσσερις έφεραν συντριπτικά κατάγματα στα πόδια, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν περισσότερο, ενώ οι άλλες δύο έφεραν μικρές κακώσεις στα κάτω άκρα και στα χέρια τους.

Η συγκεκριμένη γέφυρα βρίσκεται στην περιοχή Castelo do Piaui στην βορειοανατολική Βραζιλία, ενώ η σιδηροδρομική γραμμή που περνάει πάνω από τον ποταμό Cais αποτελεί κομβικής σημασίας οδό τροφοδοσίας της περιοχής. Αρχικά, υπήρξαν αναφορές για περισσότερα θύματα από την κατάρρευση της γέφυρας, όμως οι έρευνες των τοπικών αρχών δεν επιβεβαίωσαν τις υποψίες.

Η κατάρρευση πιθανολογείται ότι οφείλεται στην κακή συντήρηση του δικτύου αλλά και στην διάβρωση του εδάφους από τις συχνές βροχοπτώσεις.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved