ΚΟΣΜΟΣ

Μετά από ένα ραντεβού, τού έστειλε μόνο... 65.000 μηνύματα! Μετά διέρρηξε το σπίτι του και...

Μετά από ένα ραντεβού, τού έστειλε μόνο... 65.000 μηνύματα! Μετά διέρρηξε το σπίτι του και...

Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ένας Αμερικανός την εξέλιξη που θα είχε το πρώτο του ραντεβού με μια 31χρονη.

«Άντε στη χειρότερη να μην υπάρξει και δεύτερο», θα σκέφτηκε πριν φύγει από το σπίτι του, ωστόσο πού να ήξερε πως η Jacqueline Ades θα γινόταν εμμονική stalker, βγαλμένη από ταινία… τρόμου!

Η 31χρονη από το Φοίνιξ λοιπόν, μόλις αντιλήφθηκε πως το πάθος και ο κεραυνοβόλος έρωτάς της δεν είχαν ανταπόκριση, άρχισε να πολιορκεί τον άτυχο άνδρα στενά. Και όταν λέμε στενά, το παρενόχληση δεν αποτυπώνει ούτε στο ελάχιστο τα όσα τράβηξε ο αγνώστων (για ευνόητους λόγους) στοιχείων άνδρας.

Η Jacqueline Ades συνελήφθη (για δεύτερη φορά) την περασμένη Τρίτη για παρενόχληση και εκφοβισμό με απειλές εις βάρος του άνδρα.

Το θύμα ισχυρίζεται ότι μετάνιωσε πικρά που βγήκε μαζί της μετά τη γνωριμία τους σε ένα dating site το 2017, καθώς μετά το ραντεβού τους, η ζωή του μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Η Ades τού έστελνε καθημερινά μέχρι και 500 sms, και αυτό χωρίς να λαμβάνει καν απάντηση! Αυτό μάλλον ήταν που την πάθιασε ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα η δράση της να γίνει ακόμα πιο αρρωστημένη.

Η 31χρονη την έστηνε σχεδόν καθημερινά με το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι του άτυχου άνδρα, αναγκάζοντάς τον να καλέσει τις Αρχές, τουλάχιστον δύο φορές, ενώ τον περασμένο μήνα την εντόπισε από την κάμερα που είχε τοποθετήσει σπίτι του να εισβάλει στην αυλή του.

Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η «τυφλωμένη» από το πάθος 31χρονη, όχι μόνο είχε διαρρήξει το σπίτι, αλλά είχε ξεγυμνωθεί και απολάμβανε το μπάνιο της στην μπανιέρα του «αγαπημένου» της!

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, την ώρα που βρισκόταν στην μπανιέρα, η διεστραμένη γυναίκα συνέχιζε να στέλνει μηνύματα στο αντικείμενο του πόθου της, λέγοντάς του ότι «αν την εγκατέλειπε», παρ΄όλο που δεν είχαν ποτέ σχέση, «θα έκανε μπάνιο μέσα στο αίμα του»!

Ψάχνοντας, δε, το αυτοκίνητό της, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κουζινομάχαιρο…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η γυναίκα είχε στείλει και άλλα απειλητικά μηνύματα στον άνδρα, σε μερικά από τα οποία επαινούσε το Ναζισμό και συνέκρινε τον εαυτό της με τον Αδόλφο Χίτλερ, χαρακτηρίζοντάς τον «ιδιοφυία».

Και μπορεί μετά την πρώτη σύλληψή της για διάρρηξη, η Ades να αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει την... πολιορκία και εντελώς αμετανόητη επισκέφθηκε το θύμα στη δουλειά του, ισχυριζόμενη ότι είναι η γυναίκα του.

Αυτό ήταν και το τελευταίο που έκανε αναπνέοντας τον αέρα της ελευθερίας, αφού συνελήφθη ξανά και κρατείται χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης, μέχρι την ημερομηνία της δίκης της…

Σχετικές ειδήσεις