ΚΟΣΜΟΣ

Κατηγορούμενος για βιασμό έδειξε το πέος του στο δικαστήριο για να αποδείξει ότι είναι αθώος!

Κατηγορούμενος για βιασμό έδειξε το πέος του στο δικαστήριο για να αποδείξει ότι είναι αθώος!

Μια πρωτοφανή υπερασπιστική γραμμή ακολούθησε ο δικηγόρος ενός κατηγορούμενου για βιασμό στις ΗΠΑ, συμβουλεύοντας τον πελάτη του να δείξει τα γεννητικά του όργανα στο δικαστήριο.

Το τελευταίο που περίμεναν οι ένορκοι μιας δίκης για βιασμό στο Νιου Χέβεν ήταν σίγουρα να αντικρίσουν τον ανδρισμό του κατηγορούμενου, ο οποίος προσκόμισε στο δικαστήριο ως πειστήρια αθωότητας κάτι πολύ προσωπικό. Τόσο προσωπικό που το… κουβαλά συνέχεια μαζί του!

Ο 26χρονος Ντέσμοντ Τζέιμς, ο οποίος κατηγορείται ότι το 2012 βίασε μια άγνωστή του γυναίκα, δεν δίστασε λοιπόν να σταθεί μπροστά στο σώμα τον ενόρκων, στο δικαστή και σε δεκάδες άλλα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο δικαστήριο, και να κατεβάσει το εσώρουχό του, αποκαλύπτοντας όλο τον εσωτερικό του κόσμο.

Στόχος του; Να πετύχει την απαλλαγή του λόγω... απόχρωσης.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με την κατάθεση της άτυχης γυναίκας στις Αρχές, πριν από έξι χρόνια, ο βιαστής της είχε πέος ελαφρά πιο ανοιχτόχρωμο από το υπόλοιπο δέρμα του. Είχε πάντως ήδη αναγνωρίσει τον Ντέσμοντ Τζέιμς από μια σειρά υπόπτων, με βάση τα χαρακτηριστικά του… προσώπου του.

Σύμφωνα ωστόσο με το συνήγορο του Τζέιμς, η γυναίκα δεν θα μπορούσε ποτέ να δει καλά το πρόσωπο του βιαστή της, παρά μόνο το μόριό του. Και του πελάτη του είναι σαφώς πιο σκούρο από το υπόλοιπο δέρμα του, ενώ είναι αδύνατον να το έχει αλλάξει με κάποια επέμβαση...

Παρ΄όλα αυτά η επίδειξη των προσόντων του Τζέιμς δεν φαίνεται να έπεισε το δικαστή, ο οποίος έκανε λόγο για «κινήσεις εντυπωσιασμού» που δεν έχουν την παραμικρή επιρροή στην υπόθεση.

«Έχουν περάσει έξι χρόνια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είδους τριχοφυΐα είχε τότε στην περιοχή, πώς ήταν ο φωτισμός, τι ακριβώς μπορεί να είχε δει το θύμα στην επώδυνη αυτή στιγμή της ζωής του. Η ενοχή ή όχι του δράστη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο σε αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας μετά τα (τουλάχιστον) παράξενα στοιχεία για δικογραφία που του παρουσιάστηκαν.

Σχετικές ειδήσεις