Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Το βίντεο της φρίκης και της όργης: Παιδόφιλος κακοποιεί 10χρονη σε σινεμά μπροστά στη μητέρα της

Newsbomb

Παγκόσμιο σοκ, αποτροπιασμό και ορισμένη θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο – γροθιά στο στομάχι που κάνει το γύρο του διαδικτύου και των διεθνών Μέσων.

Σε αυτό απαθανατίζεται ένας ηλικιωμένος παιδόφιλος, στην Ινδία, να κακοποιεί σεξουαλικά μία 10χρονη, μέσα σε αίθουσα σινεμά και μάλιστα ενώ δίπλα τους κάθεται η ίδια η μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

Και μπορεί η κάμερα να «συνέλαβε» τις αρρωστημένες πράξεις του 60χρονου KV Moitheenkutty ο οποίος παρενόχλησε τόσο τη μητέρα, όσο και την κόρη της στις 18 Απριλίου, ωστόσο ο ίδιος συνελήφθη αρκετές ημέρες αργότερα. Και αυτό γιατί έπρεπε πρώτα το αποκρουστικό βίντεο να φθάσει στα χέρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Childline από τον ιδιοκτήτη του σινεμά και ακολούθως να μεταδοθεί από τηλεοπτικό κανάλι, πυροδοτώντας τη θρυαλλίδα του λαϊκού μένους.

Σύμφωνα με την ManoramaOnline, η αποτυχία της έγκαιρης δράσης από την αστυνομία προκάλεσε την οργή των κατοίκων του Edappal, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Malappuram, νότια της Ινδίας, όπου συνέβη το απεχθές περιστατικό.

Ο Moitheenkutty, ο οποίος διαθέτει κοσμηματοπωλεία στο Thrissur (μια άλλη πόλη στην Kerala) και στη Μέση Ανατολή, φέρεται πάντως να έχει ήδη αποδεχθεί την ενοχή του. Από την άλλη, η μητέρα του θύματος έχει και δύο μεγαλύτερες κόρες, με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να έχουν πέσει και αυτές θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του Ινδού στο παρελθόν.

Η μητέρα, συνελήφθη επίσης από την αστυνομία, ενώ η 10χρονη μεταφέρθηκε σε ίδρυμα.

Παράλληλα, σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία έχει τεθεί και ένας αξιωματικός της αστυνομίας επειδή «δεν ενήργησε νωρίτερα».

«Ελέγξαμε ολόκληρο το βίντεο. Κακοποιούσε ταυτόχρονα τη μητέρα και το παιδί, από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας», αποκάλυψε μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης, συμπληρώνοντας:

«Κάποια στιγμή σταματάει, βγαίνει από την αίθουσα και στη συνέχεια επανέρχεται για να ξαναρχίσει τη σεξουαλική επίθεση. Αφού ενημερώσαμε την αστυνομία, τους παρακολουθούσαμε καθημερινά. Περιμέναμε μέχρι το Σάββατο, καθώς σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε να δοθεί χρόνος στην αστυνομία για να τον εντοπίσει, κάτι που δεν συνέβη. Πιστεύουμε πως η επιρροή του Moitheenkutty, ως πλούσιος επιχειρηματίας, μπορεί να αναγκασε την αστυνομία να μην αναλάβει την υπόθεση εναντίον του»…

Στο βίντεο που μεταδόθηκε από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ινδία, αλλά και από διεθνή Μέσα, το 60χρονο ανθρωπόμορφο τέρας φαίνεται να κακοποιεί τη μητέρα.