Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ΣΟΚ: Πήγε να βγάλει selfie με αρκούδα και τον κατασπάραξε!

Newsbomb

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας θαρραλέος Ινδός την προσπάθειά του να βγάλει μια εντυπωσιακή, αλλά άκρως επικίνδυνη selfie.

Και πώς όχι όταν ήθελε να βάλει στο… κάδρο μία αρκούδα! Και όχι σε κάποιον ζωολογικό κήπο, πίσω από κάποιο προστατευτικό, αλλά στην «έδρα» του επιβλητικού ζώου! Στην άγρια φύση!

Ο Prabhu Bhatara μετέφερε με το ταξί του καλεσμένους ενός γάμου στην ανατολική επαρχία Odisha, όταν στην άκρη του δρόμου αντίκρισε μια αρκούδα. Εντυπωσιασμένος, είπε, όχι μόνο να τη γνωρίσει από κοντά αφήνοντας τους επιβάτες στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, αλλά και να επισφραγίσει τη… γνωριμία τους με μία selfie ώστε να τη θυμάται για πάντα! Μόνο που, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις και την κοινή λογική, αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθειά του να βγάλει μία φωτογραφία.

Η αρκούδα, όπως ήταν φυσικό, ακόμα και τραυματισμένη, θεώρησε απειλή τον Ινδό, τον οποίο κατασπάραξε κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, όταν ο Bhatara την πλησίασε, η τραυματισμένη αρκούδα προσπαθούσε να πιει νερό από μία λιμνούλα, ωστόσο ο Ινδός γλίστρησε, με αποτέλεσμα η αρκούδα να τον αρπάξει, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες, απαθανατίζεται μάλιστα ένας άνδρας να προσπαθεί μάταια να σώσει τον άτυχο ταξιτζή, ενώ ένας άλλος διακρίνεται να πετά κάτι προς το ζώο μήπως και αφήσει τον Bhatara.

Κάλεσαν βέβαια αμέσως και τις δασικές υπηρεσίες, ωστόσο όταν έφτασαν ήταν ήδη αργά…