ΚΟΣΜΟΣ

Avicii: Σοκαριστικό βίντεο! Δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά

Avicii: Σοκαριστικό βίντεο! Δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο που αποδεικνύει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο και ανατριχιαστικό τρόπο το μεγάλο βαθμό εξάντλησης του διάσημου DJ, που ίσως τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Το βίντεο αποτελεί απόσπασμα από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τον Σουηδό, σε μια προσπάθεια να αποτυπώσει το άκρως απαιτητικό πρόγραμμά του και τον ελάχιστο χρόνο που είχε για ξεκούραση ανάμεσα στις live εμφανίσεις του, αφού παλεύει για να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά…

Το ντοκιμαντέρ Avicii: True Stories έκανε πρεμιέρα 6 μήνες πριν από τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού μουσικού και αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του.

Σε μια σκηνή του ντοκιμαντέρ ο Avicii εμφανίζεται να ξεκουράζεται σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου γύρω από γιατρούς, ενώ αναρρώνει από αφαίρεση χολής. Οι γιατροί τον συμβουλεύουν να σταματήσει την παγκόσμια περιοδεία του που βρισκόταν σε εξέλιξη…

avicii3

Σε μια άλλη σκηνή, φαίνεται να ενημερώνει τους συνεργάτες του για την απόφασή του να σταματήσει τις εμφανίσεις του εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε (υπέφερε από οξεία παγκρεατίτιδα που προκλήθηκε εν μέρει από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενώ είχε αφαιρέσει και τη χολή του), πριν το αποκαλύψει και στους θαυμαστές του το 2016.

Ένας από αυτούς τον ρωτά αν μπορεί να παίξει ζωντανά μουσική την επόμενη μέρα, αλλά και αν μπορεί να δεσμευτεί για 30λεπτες τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σκοπός τους είναι να κρατήσουν «ζεστούς» τους εκατομμύρια θαυμαστές του ταλαντούχου Dj με την ελπίδα πως θα επιστρέψει...

Ο Avicii τότε κάνει μια μεγάλη παύση, ωστόσο παρά το γεγονός πως αδυνατεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, απαντά θετικά.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο Σουηδός μουσικός είχε εκμυστηρευτεί πως θα πεθάνει αν δεν σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις του, μοιράζοντας με τους θαυμαστές τους «όλα τα κακά» από τη ζωή ενός διεθνούς φήμης DJ.

Avicii retirement

«Το ντοκιμαντέρ μου μόλις κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ... Ο Levan Tsikurishvili, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης του με ακολουθεί εδώ και τέσσερα χρόνια, νομίζω, τέσσερα ή πέντε. Έχει τόσο πολύ υλικό τόσο από το στούντιο, από τα παρασκήνια στις συναυλίες, τις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, είμαι επίσης λίγο νευρικός γιατί είναι κάπως περίεργο μερικές φορές. Είναι πολύ προσωπικό, υπάρχουν πολλά ups and downs και θα είναι ενδιαφέρον να δω τι θα πουν για μένα», είχε εκμυστηρευτεί τότε ο Tim Bergling, ο οποίος έβαλε τελικά τέλος στη ζωή του στα 28 του χρόνια, για να συμπληρώσει αργότερα με παράπονο:

«Όταν αποφάσισα να σταματήσω, περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό. Περίμενα υποστήριξη. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς όλα όσα έχω περάσει. Ήμουν πολύ ανοιχτός με όλους όσους συνεργάζομαι και με γνωρίζουν. Όλοι ξέρουν ότι είχα άγχος και ότι προσπάθησα. Δεν περίμενα ότι θα προσπαθούσαν να με πιέσουν να κάνω περισσότερες εμφανίσεις. Έχουν δει πόσο άρρωστος ένιωθα όταν το έκανα, αλλά δέχτηκα μεγάλη πίεση όταν θέλησα να σταματήσω τις εμφανίσεις».

Σχετικές ειδήσεις