ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Παρανοϊκός πυροβόλησε αστυνομικό στο πρόσωπο, σκότωσε τέσσερα μικρά παιδιά και αυτοκτόνησε

Φρίκη: Παρανοϊκός πυροβόλησε αστυνομικό στο πρόσωπο, σκότωσε τέσσερα μικρά παιδιά και αυτοκτόνησε

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η τραγική είδηση μιας ένοπλης ομηρίας στο Ορλάντο, όπου ένας άνδρας αφού πρώτα πυροβόλησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο, «ταμπουρώθηκε» σε σπίτι, πήρε τέσσερα μικρά παιδιά ομήρους τα οποία και δολοφόνησε, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

flo12 1

Η κατάσταση ομηρίας με δράστη τον Gary Lindsey διήρκεσε επί τουλάχιστον 21 ώρες στο Ορλάντο της Φλόριντα.



Το τραγικό συμβάν ξεκίνησε όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο παρανοϊκός άνδρας πυροβόλησε στο πρόσωπο τον 35χρονο αστυνομικό και στη συνέχεια κατέφυγε στην κοντινή οικία όπου διέμενε με τη φίλη του, περιμένοντας τις αστυνομικές δυνάμεις.

NINTCHDBPICT000412744374
NINTCHDBPICT000412584066

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Ορλάντο, Τζων Μίνα, δήλωσε ότι η φίλη του Lindsey κάλεσε την αστυνομία περίπου στις 23:45 την Κυριακή 10 Ιουνίου καταγγέλλοντας ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον δράστη.



Η αστυνομία εισήλθε στο διαμέρισμα περίπου στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρα, όπου και διαπίστωσε ότι όλα τα παιδιά ηλικίας 11, 10, 6 και ενός έτους ήταν νεκρά μαζί με τον Lindsey.



Η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε στο πρόσωπο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: The Sun

Σχετικές ειδήσεις