ΚΟΣΜΟΣ

Δαιμόνια: Απατημένη σύζυγος έπιασε τον άτακτο άνδρα της από τα... σπυράκια στην πλάτη του!

Δαιμόνια: Απατημένη σύζυγος έπιασε τον άτακτο άνδρα της από τα... σπυράκια στην πλάτη του!

Ακόμα και ο Σέρλοκ Χολμς θα ζήλευε το δαιμόνιο μιας απίστευτης Τουρκάλας που «τσάκωσε» τον άπιστο σύζυγό της με τον πιο απίθανο τρόπο!

Γιατί πού να το φανταζόταν ο άτακτος σύζυγος ότι θα τον πρόδιδαν τα σπυράκια στην πλάτη του!

«Έχω μια πελάτισσα που ανακάλυψε ότι την είχαν απατήσει από τα σπασμένα σπυράκια στην πλάτη του συζύγου της. Ο Σέρλοκ Χολμς ήταν μόνο λίγο καλύτερος από αυτήν» σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ ο δικηγόρος της απατημένης συζύγου Τόλγκα Αλντεμίρ.

Η γυναίκα ήταν παντρεμένη σχεδόν δύο χρόνια με το σύζυγό της όταν είδε κάποια σπασμένα σπυράκια στην πλάτη του. Τότε ήταν που τις μπήκαν οι ψύλλοι στ' αυτιά και την κυρίευσαν οι υποψίες, αφού αναρωτήθηκε εύλογα ποιος άλλος θα μπορούσε να του τα είχε σπάσει!

Όταν μάλιστα τον ρώτησε για να τον «ψαρέψει», εκείνος άλλαξε αμέσως θέμα, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του.

Η έρευνα της γυναίκας – ντετέκτιβ είχε μόλις αρχίσει, ενώ αφού ανακάλυψε μηνύματα στο κινητό του με μια γυναίκα, στα οποία γίνονταν μάλιστα αναφορά και στα σπυράκια, του «έστησε» παγίδα.

Το ίδιο βράδυ τού ανακοίνωσε ότι δεν θα επέστρεφε σπίτι, προσποιούμενη ότι θα βγει με τις φίλες της. Κάτι που ήχησε σαν ψαλμωδία στα αυτιά του καθώς ούτε πού φανταζόταν τι τον περίμενε!

Η απατημένη «έστησε» καραούλι έξω από τη δουλειά του συζύγου της και τον ακολούθησε.

«Και όπως ήταν αναμενόμενο ο σύζυγος πήγε στο σπίτι της άλλης γυναίκας και έγινε τσακωτός από την πελάτισσά μου», αποκάλυψε ο Τούρκος δικηγόρος που με τόσα στοιχεία είχε μάλλον εύκολη δουλειά στο δικαστήριο και ο άτακτος σύζυγος υποχρεώθηκε τελικά σε ένα ακριβό διαζύγιο.