Άντονι Μπουρντέν: Σε ποιον αφήνει την περιουσία του

Άντονι Μπουρντέν: Σε ποιον αφήνει την περιουσία του
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολύ μικρότερη από τις εκτιμήσεις που είχαν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας είναι τελικά η περιουσία του Άντονι Μπουρντέν, του διάσημου σεφ που πέθανε τόσο απρόσμενα τον περασμένο Ιούνιο, βάζοντας ο ίδιος τέλος στη ζωή του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γαλλία.

Σχεδόν έναν μήνα μετά την σοκαριστική αυτοκτονία του σελέμπριτι σεφ, η διαθήκη του ανοίχτηκε και αποκαλύφθηκε ότι τα περιουσιακά του στοιχεία ανέρχονταν στα 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό εξέπληξε πολλούς, αφού πολλά ΜΜΕ είχαν υπολογίσει την περιουσία του Μπουρντέν, όσο εκείνος βρισκόταν εν ζωή, περίπου στα 16 εκατομμύρια.

Ωστόσο, όπως είχε επισημάνει και ο ίδιος πολλές φορές σε συνεντεύξεις του, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έπεφταν τελείως έξω αφού «δεν λάμβαναν υπόψη τον τελείως σπαταλο χαρακτήρα του».

Ο Αντονι Μπουρντέν είχε κάνει δυο γάμους και είχε πάρει ισάριθμα διαζύγια, ενώ είχε μια κόρη, την 11χρονη Αριάν. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η περιουσία του Μπουρντέν περιλαμβάνει 450.000 δολάρια σε μετρητά και καταθέσεις, 250.000 δολάρια σε ακίνητα περιουσιακά στοιχεία και πάνω από 500.000 δολάρια σε οφειλές από πνευματικά και λοιπά δικαιώματα.

Ως εκτελέστρια της διαθήκης είχε οριστεί από τον διάσημο σεφ η εν διαστάσει σύζυγός του, Οτάβια Μπούσια. Αποδέκτης της περιουσίας του Μπουρντέν η 11χρονη κόρη του Αριάν.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2016 μετά από εννέα χρόνια γάμου αλλά οι σχέσεις τους παρέμεναν πολύ αρμονικές, κυρίως χάρη στην κόρη τους, την 11χρονη Αριάν, που γεννήθηκε τον πρώτο χρόνο του γάμου τους, το 2007.

Η Αριάν είναι και ο αποδέκτης της μεγάλης περιουσίας του Μπουρντέν, όπως είχε ορίσει ο ίδιος στη διαθήκη του.

PHOTO GALLERY