ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικά βασανιστήρια από την πρώην: Tην κακοποίησε σεξουαλικά και την άφησε στείρα με καυτό νερό

Φρικιαστικά βασανιστήρια από την πρώην: Tην κακοποίησε σεξουαλικά και την άφησε στείρα με καυτό νερό

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η πρωτοφανούς σκαιότητας επίθεση που δέχθηκε μία 17χρονη Ρωσίδα από την πρώην του φίλου της, αφήνοντάς την στείρα έπειτα από φρικτά βασανιστήρια με καυτό νερό.

Η Sara Zagidullina παραλίγο να αφήσει την τελευταία της πνοή, έπειτα από τη φρικιαστική επίθεση που δέχθηκε από την Aleksandra Dulesova και τρεις φίλες της λόγω της «αρρωστημένης ζήλειας» της.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι τέσσερις ανήλικες εισέβαλαν στο σπίτι της Sara, ενώ αφού της ξύρισαν το κεφάλι, την κακοποίησαν σεξουαλικά και την ούρησαν.

Στη συνέχεια, την έσυραν γυμνή στο μπάνιο όπου της έκαψαν στα γεννητικά όργανα με καυτό νερό, στερώντας της πλέον τη δυνατότητα να κυοφορήσει.

Τα τέσσερα κορίτσια την παράτησαν μάλιστα αναίσθητη στο πάτωμα του μπάνιου και λεηλάτησαν το σπίτι της, κλέβοντας χρήματα, ένα λάπτοπ, το κινητό της και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

sara9

Οι Αρχές ανέφεραν ότι τα σοκαριστικά βασανιστήρια κράτησαν αρκετές ώρες, ενώ η 17χρονη επέζησε από θαύμα. Και αυτό γιατί με την τελευταία «ρανίδα» δύναμης κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια.

Η Sara μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου έμαθε από τους γιατρούς τα τραγικά νέα. Η μήτρα της είχε τόσο σοβαρά εγκαύματα από το καυτό νερό που είχε μείνει πλέον στείρα.

Το ειδεχθές περιστατικό συνέβη στην περιοχή Perm Krai της πόλης Gubakha στην κεντρική Ρωσία, ενώ όπως αναφέρουν τα τοπικά δημοσιεύματα η Aleksandra αποφάσισε να πάρει εκδίκηση τόσο από τη 17χρονη, όσο και από τον πρώην φίλο της Igor επειδή φέρεται να την παράτησε όταν τον ενημέρωσε πως είναι έγκυος…

anastasia

Η Sara δεν γνώριζε τίποτα για το παρελθόν του νέου συντρόφου της μέχρι που τη βρήκε η εξοργισμένη πρώην του, η οποία την απείλησε πριν τα βασανιστήρια, προειδοποιώντας την: «Μείνε μακριά μας αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε θάψω».

Ακολούθως κάλεσε τις τρεις φίλες της, τις 16χρονες Kristina Poyarkova, Maria Sheputaeva και την 20χρονη Anastasia Voronchikhina, υποβάλλοντάς την άτυχη νεαρή στα ανατριχιαστικά βασανιστήρια.

Το γεγονός, δε, ότι τα βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους επιτείνει την αίσθηση της φρίκης.

Οι τρεις Ρωσίδες (gallery) συνελήφθησαν, ενώ η Aleksandra βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό λόγω της εγκυμοσύνης της.

Όλες κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, σεξουαλική κακοποίηση και βασανισμό ανηλίκου, αντιμετωπίζοντας μέχρι και 15 χρόνια φυλάκιση εάν κριθούν ένοχες.