Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Φρανκφούρτη -Στο νοσοκομείο 33 επιβάτες

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Φρανκφούρτη -Στο νοσοκομείο 33 επιβάτες
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης πραγματοποίησε αεροσκάφος της Ryanair που είχε απογειωθεί από την Ιρλανδία με προορισμό την Κροατία, όταν 33 επιβάτες παρουσίασαν έντονους πονοκέφαλους και ναυτία -πιθανώς λόγω πτώσης της πίεσης στην καμπίνα, μετά από τεχνικό πρόβλημα.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Δουβλίνο, με προορισμό την πόλη Ζαντάρ στην Κροατία, μεταφέροντας 189 άτομα. Μετά την αναγκαστική προσγείωση 33 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη στο αεροσκάφος. «Οι ειδικοί πρέπει να το διευκρινίσουν, αλλά μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Επιβάτης δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία που δείχνει τις μάσκες οξυγόνου να έχουν πέσει πάνω από τα καθίσματα. Οι μάσκες έπεσαν αμέσως, και ο πιλότος ξεκίνησε γρήγορη κάθοδο. Μετά τον αρχικό πανικό, οι επιβάτες ηρέμησαν. Πολλοί είχαν διαμαρτυρηθεί για πόνους μετά την προσγείωση, μερικοί είχαν και αίμα στα αυτιά τους. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε με φορείο.

Πηγή: AΠΕ ΜΠΕ

PHOTO GALLERY